Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace helemaal naar de klote


Gisteren lieten wij weten dat Fred van Leer de beste vriend van Glennis Grace haar heeft gecanceld voor zijn Fred & Friends shows in de Ahoy. Dit blijkt zeer pijnlijk voor Glennis Grace te zijn. Ze ziet het als verraad.

Shownieuws-ster Ronald Molendijk die goed bevriend is met Glennis zei in Shownieuws gisteren dat hij haar gebeld heeft en dat ze helemaal naar de klote is.

Ronald zegt er het volgende over:

“Ja, ik bel niet elke week. Ik ken Glennis als artiest denk ik nu 20 of 25 jaar en we hebben altijd gewoon contact. We hebben ook wel eens muziek gemaakt en ook een paar keer samen op het podium gestaan”

 “Ik hoorde dat ze niet meer welkom was bij Fred van Leer & Friends. Mijn kaak viel letterlijk… Als hij niet vast had gezeten, dan had hij op de grond gelegen.”

“Als je al zo lang als Fred van Leer en Glennis Grace samen dingen doet… Muziek maken… Fred was een poosje geleden zelf nogal onderwerp van discussie over een gelekte film (sekstape, red.) en daar was Glennis gelijk bij. Ze heeft hem toegezongen bij het programma van Jeroen van der Boom!”

“Hoe stoer was het geweest als júist Fred van Leer (…) had gezegd: ‘Dames en heren, dit is Glennis, wij zijn al 20 jaar matties, ze heeft op dit moment een shitleven, maar daarom gaat ze I’m Every Woman zingen en we gaan allemaal meeblèren!’”

Glennis reageerde als volgt volgens Ronald.

 “Dat ze helemaal naar de klote is. Ik had haar aan de telefoon en ik kon duidelijk horen dat ze haar tranen aan het verbijten was. Wat ik ook wel snap, want elke keer als zij gewoon haar telefoon pakt of online kijkt is er gewoon shit.”

“Omdat er een heel grote socialmediadruk is. Er zijn een aantal mensen – honderden of duizenden, ik kan het niet inschatten – die er met z’n allen iets van vinden. Deze mensen laten met z’n allen hun oren hangen naar het geluid. Ik begrijp werkelijk niet waarom.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ronald wie?