Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Is Monique Westenberg zwanger?


Gisteren kwam Weekblad Privé uit met een cover waarop te zien is dat Monique en Andre in Amerika heel intiem met elkaar waren in het zwembad van het hotel waar ze verbleven. Terwijl Monique toen ze terug uit Amerika kwam nog een bericht op haar eigen Instagram account plaatste waarin ze alle geruchten over een verzoening met Andre Hazes stevig ontkende.

Monique blijkt dus de hele boel bij elkaar te liegen en de reden zou zijn dat Andre en Monique een contract hebben getekend voor de docu en dat niet mag uitlekken dat ze weer een setje zijn.

Maar nu schijnt er een sterk gerucht de ronde te doen dat Monique zwanger zou zijn van een tweede kindje en dat dit ook één van de hoofdredenen is waarom het stel nu weer wil gaan trouwen. We weten inmiddels dat het Monique niets liever wil dan een tweede kindje van dezelfde vader.

Volgens Yvonne Coldeweijer proberen Andre en Monique een serie rondom het geplande huwelijk te verkopen aan een tv-zender of streamingsdienst. Een mooi vervolg op die geplande serie zou natuurlijk ook een zwangerschap met uiteindelijk de geboorte van hun tweede kindje kunnen zijn.

Yvonne denkt dat ze zoveel mogelijk geld willen proberen te verdienen aan hun hernieuwde relatie en dat gaat dus heel ver. Rachel Hazes zou overigens woedend zijn dat Andre weer terug is bij Monique. Rachel en Monique hebben elkaar nooit gemogen en Rachel mag al jaren haar kleinkind niet zien van Monique.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat ze haar kleinkind niet mag zien. Is dat niet een beetje boel haar eigen schuld . Wat een vreselijk mens is Rachel.

Niet normaal een oma haar kleinkind ontnemen. Je kunt van alles van Rachel vinden, maar wat is de schaduwzijde van Monique? Zij is niet in orde… 44. André 28. Over 10 jaar is André 38 en Mo 54. Prima leeftijd, maar dan zit je toch in een andere levensfase. Het gaat niet werken… Zo druk bezig met vader-zoon, maar een oma niets gunnen. Het is wel zijn moeder.

Lous..erg slim ben jij niet!
Zo’n gestoorde gevoelloze oma hun je je kind toch niet.
Zou jij je door je schoonmoeder steeds laten uitkafferen?
Zolang die heks geen respect toont aan moeder, logisch kleinkind ook niet aan haar bloot te stellen!
Daarbij haar interesse in haar criminele vriendjes is helemaal toxic voor zo’n kindje.

niet mee eens als een oma zo dom doet dan doet ze hry tog echt zelf. bij somige kinderen zijn de opa’s en omas al dood voor ze geboren waren dus wat maakt dat nou uit. Rachel is in en in triest en Monique is de moeder van dre Jr dus die bepaald wat met hem gebeurd. dat Rachel nou bepaald wat gpdd is voor haar zoon klotp van geen kant

En wat voor moeder een valse heks zal je bedoelen
Monique heeft groot gelijk zelfs haar eigen dochter wil er niet meer zien
Aan wie zal het liggen word wakker in plaats van domme opmerkingen te plaatsen

Zijn beide asociale, publieksgekke personen, die alles voor geld doen.
Gewoon niet meer over schrijven!

Ben het hier mee eens .Zijn beide uit op aandacht en geld snap nog steeds niet wat men aan die 2 geldhaaien vindt.

Niet te hopen dat ze zwanger is. Gezin is niet eens stabiel. Een vader die nooit trouw zou zijn. Dre is geen man heeft geen verantwoordelijkheid.is nog veel te onvolwassen leeftijd maakt wel degelijk uit.

Mensen, waar maken jullie je druk om. Laat ze lekker schuiven en doen waar ze zin in hebben. Ik ken Rachel niet, en wil haar ook niet kennen, maar zoals in eerdere berichten aangegeven wordt wil haar eigen dochter geen contact, en dat zal met een goede reden zijn lijkt mij. Laat Monique en Dre lekker samen gelukkig zijn met de kleine ( en misschien de volgende kleine ) alleen hoop ik dat die kleine de ellende van hun knipperlicht-relatie nu niet en nooit niet hoeft te ondervinden. Goed, en stressvrij en ☀️ weekend allemaal 😊

Laat Monique maar lopen.Die red zich wel.En of ze nu wel zwanger is of niet . Het is toch haar/hun leven. Nu word er gezegd dat ze gelogen heeft.? Monique hoeft niemand verantwoording af te leggen toch!!! En die roggel Rachel moet haar helemaal stil houden.Er zal wel een goede reden zijn dat ze kleine Dre niet ziet !!! Haar andere kleinkind komt er ook niet en die ziet ze niet eens staan.!!! Die Rachel heeft geen eigen leven dus kan beter uit beeld verdwijnen met haar zielige verhalen waar niks van klopt !!!!

WTF laat deze mensen met rust
Ieder huisje heb zijn kruisje

Maar gelukkig hebben we niet allemaal Raggel in de familie.wat een secreet.

Helemaal mee eens 👋👋👋

Tuurlijk zwanger van de behanger hihi zij krijgt geen kids meer neem er nog maar een hond bij dan weer een met zulke ouders godbewaar dat voor een ander stel die het wel verdienen bagger zooitje

Als dat zo is flipt Sarah helemaal🤪🤣
Dat gestoorde wijf!
Wat laat die barbiepop zich kennen zeg.
Zooooooo jaloers, echt ongelofelijk.
En zegt ze ook nog dat het haar niks doet.
En constant Moon nadoen.
Walgelijk die Sarah.
Hopelijk gaat ze A&S niet stalken, als dit nieuws hoort. Sarah moet opgenomen worden.🤮

Hé Eliane. jij bent het prototype van een heel erg gefrustreerd iemand, die graag zijn tekortkomingen op een ander projecteert:
1. uitgestoten door de gemeenschap en daardoor levend aan de rand van de maatschappij;
2,nauwelijks een opleiding gehad en daardoor nooit een fatsoenlijke baan gehad;
3. alhoewel het de laatste tijd moeilijk lukt, het liefst profiteert van anderen;
4. geen greintje zelfrespect heeft en totaal geen respect voor anderen;
5. van een laf soort bent omdat je in een donker hoekje lekker anoniem dit soort commentaren
geeft;
6. dus de verantwoording voor wat je zegt niet durft te nemen;
7. dingen schrijft over iemand die je alleen van naam kent;
8 . kortom, dat je een grote nietsnut bent.
Jouw commentaar bestaat uit 8 zinnetjes en dat van mij ook.

Degene die in een inrichting hoort ben je zelf
Ken je haar persoonlijk ? Heb je dat haar persoonlijk horen zeggen ? Was je erbij ? Jij ben pas gestoord om je zo uit te laten over iemand die je niet eens persoonlijk kent 🤮🤮🤮

Och zussie van Sarah, ook zo’n probleemtype 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ga jij maar je coke dwalende ex/vriend uit de bak halen, allebei zo verknipt en samen met Sarah de goot in.

Naomi toch🤣 volgens jou schrijft een persoon over iemand die zij niet kent en anoniem, jij doet nu precies hetzelfde.😆 Over kortzichtigheid gesproken haha!
En dan zullen we het nog maar niet over jouw lage IQ en EQ hebben met jouw tegenstrijdige blabla.😂

Nicki, zodra jij het verschil weet tussen IQ en EQ wil ik wel eens verder met jou praten. En laat ik het zo zeggen: ik weet vrij nauwkeurig uit welke hoek het merendeel van de commentaren komt en welke personen hier achter schuil gaan. En dat ze geregeld onder een andere naam schrijven, och, het zij zo.
Daarbij heet ik gewoon Naomi en het zal je niet verbazen dat ik dichter bij Sarah sta dan bij één of andere NoNo. Het gaat je goed.

Helemaal mee eens na amper 6 mnd samen zoekt ze nog steeds aandacht
Ze was gewoon een tussendoortje zoals ze voor zoveel bnr s is die afgelikte boterham

Lous, wel een ongefundeerde mening. Mijn mening is….als Rachel Monique niet moet, zou ik ook mijn kind niet aan zo een geldwolf laten. Verschrikkelijk mens is het.

Ik zou mijn kind ook niet bij Rachel in de buurt willen hebben ze had Monique in het begin moeten accepteren dan had ze nu een een hele lieve schoondochter gehad en Rachel had gewoon de kleine Andre kunnen zien

@NAOMI Wat een haat en drek komt er uit jou gossieeeee samen met Sarah uit GGZ-kliniek ontsnapt zeker hahah🤪🤪🤪 Sneu als als je zoveel onzin over jezelf moet uitkramen.

Dan moet ze wel opschieten haha..!!!
De overgang is al onderweg op korte termijn.🙈 Succes!😄
Al gun ik jullie alle geluk hoor ☘💋