Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Is Monique Westenberg zwanger?Wij schreven er al eerder over dat Monique Westenberg graag een tweede kindje wil hebben en bezig is om zwanger te worden van Andre. Nu bevestigt Yvonne Coldeweijer dit ook.

Monique heeft er nooit een geheim van gemaakt graag nog een kindje te willen. Alleen wil ze dat haar kids van dezelfde vader zijn en dus kan Andre Hazes aan de bak. Monique zal moeten opschieten want ze is al 43 en werd de eerste keer al heel moeilijk zwanger. Daar ging toen een heel lang fertiliteitstraject  aan vooraf.

Maar wij horen ook dat Andre hier helemaal niet op zit te wachten. Andre wil geen tweede kind tenminste op dit moment nog niet. Dus wellicht is dit een breekpunt voor beiden en zal de relatie die ze nu weer met elkaar hebben hierdoor niet lang duren.

Ook Rachel Hazes zit natuurlijk niet te wachten op een tweede kleinkind van Monique. Ze mag namelijk kleine Dre al niet zien en het zal haar vast extra veel pijn doen als ze haar tweede kleinkind van Andre ook niet mag zien.

Dus Andre zit weer in een hele benauwde positie waarin hij één van de twee belangrijkste vrouwen uit zijn leven zal moeten teleurstellen. Of dat Monique of Rachel wordt is dus afwachten. Maar het moge duidelijk zijn dat er weer een hoop getrokken wordt aan Andre en dat lijkt uiteindelijk altijd negatief uit te pakken voor Andre zelf.

 1. Nicky

  Als dit werkelijk waar is dan is die Mo toch ook best wel erg…hóe egoïstisch! En dan draagt héél Nederland haar op handen ppff, wat ik zeg..als dit écht waar is!

  • Moeder Theresa zo schat iedereen haar in.Ze heeft het ver geschopt sinds ANDRE menig vrouw word niet achter gelaten.het mooiste een kind wat ze altijd wou kast van een huis vanuit woonwagen.constand opvacantie.honden tig keren achterlaten haar kindjes.colum schrijven.als enigste 2managers.geld veel geld tussen de bekende Nederlanders.En ze blijven haar maar zielig vinden en door haar.worden andere vrouwen de grond in ingevoerd.Vind haar de grootste nepper wie er bestaat.En ik ben niet jaloers niets naars met mannen mee gemaakt.en ga niet op vacantie zonder hond. P S vind haar wel een lieve moeder dat moet gezegt.

 2. mijn naam is haas

  Yvon weer met haar zoveelste tegenstrijdige fantasieverhaaltjes

  moniek is niet zwanger!!!! ze komen niet meer bij elkaar!!!!!! en dat andree daar is is omdat het ZIJN HUIS is en hij nog altijd vader is van het kind dat daar woont!!!!

 3. Els

  Arme kinderen…inzet van mislukte relaties die NOOIT meer gaan goed komen

 4. Loes

  Ze wilt alleen haar uitkering veilig stellen ze heeft het huis van André zijn auto en alles van hem door zwanger te raken van hem wilt ze hem claimen en opeisen ze doet het alleen maar voor het geld zelfs Roggel is nog eerlijker dan het luie kamploeder profiteur Westenberg

  • Louisa om te beginnen zou ik eerst je schoolgeld maar terug gaan vragen ,want Jezus wat is dat slecht geschreven zeg…en ook niet te begrijpen met die fouten allemaal🤣🤣 en volgens mij ben je wel degelijk jaloers!!! Een troost die goeie moeder werk ook nog hoor voor de geld….

  • Anne

   Rachel en eerlijk? Die is door de eerste leugen niet gebarsten.

 5. Cisca

  Het lijkt me niet dat ze zwanger is want wat ik gelezen heb duurt het even door alle ingrepen. En zo lang is het nog niet “goed ” met hun. Ik denk dat Jr. al weer een ander heeft voor ze zwanger KAN zijn van hem.

 6. Je ben een vreselijk dommmmm mens hè Loes 😡😡!!!! Je heb de hersencellen van Roggel niet veel dussss 🤣🤣🤣 Monique werk teminste voor de geld kan je van die vieze profiteur van een Roggel niet zeggen…. Die kansloze heb nog nooit van werken gehoord

Geef een reactie