Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg doet schokkende onthullingDe geruchten gingen dat Andre Hazes en Monique weer een stelletje zouden zijn en Yvonne Coldeweijer beweerde zelfs dat ze zouden gaan trouwen. Maar nu Monique weer terug is uit Amerika waar ze weken samen met Andre Hazes en hun zoon verbleef ontkracht ze deze geruchten.

Volgens Monique die onderstaand bericht op haar Instagram account plaatste is er niets van waar.

Ze zegt er het volgende over:

“Florida wat was je heerlijk! Zo leuk gehad met elkaar, in alle rust. Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”

“We hebben rondgereisd, gezwommen, gegeten, strand wandelingen gemaakt, pretparken bezocht, met wilde zeekoeien gezwommen, naar een concert geweest en nog meer gegeten! Kortom, hele mooie herinneringen gemaakt.”

Volgens Yvonne Coldeweijer liegt Monique dat ze geen relatie heeft met Andre. Yvonne zegt er het volgende over:

“Ze willen pas vertellen dat ze samen zijn als de docu uitkomt. Het is allemaal gefilmd. Zo uitgekookt zijn deze mensen. Geloof nou maar wat ik zeg want ik heb altijd gelijk en je weet het bye.”

Hieronder het bericht met de foto’s wat Monique deelde van hun reis door Amerika.

 1. rasjell

  ——-zo leuk gehad in alle rust——–

  sja sja sja wie zorgt er voor de onrust??? daar zijn ze toch zeker zelf bij dit stelletje ziekelijke aandachtzoekers!!!
  ook nu weer, net een dag thuis en gelijk met gestrekt been weer een rits aan foto’s met dat geblurde kind. Hou hem gewoon van instagram af! maar dan krijg je geeen aandacht he moniek?! misselijk uitgenast wijf!

  ps> doe mij ook zo;n burnout, moet fantastisch zijn zo te zien!

 2. Els

  Misschien moet je privé maar privé houden want de meeste zitten niet op die aandachttrekkerij van jullie te wachten
  En zet je zoontje eens op de 1e plaats ipv jezelf en die pannenlap
  Je zoontje hoort op school te zitten zoals alle kindjes van zijn leeftijd om hopelijk te leren daar hoe hij n evenwichtig en n degelijk goed persoon kan gaan worden want dat is iets wat hij thuis en ook in Amerika of alle pretparken op de wereld van zijn lang zal tie leven niet leert

 3. Ronald van Embden

  Wat een belachelijk idee eerst hoog van de toren blazen en zeggen dat ze samen zou stoppen en de wind is nog niet gaan liggen of ze komen zonder Johan Derksen weer terug op het scherm.

 4. Fre

  Ik hoop echt dat er mensen zijn die ook allerlei roddels en achterklap kunnen vinden van Yvon oftewel Alberta Verlinde. Dat dat mens er ze!f niet ziek van wordt om overal commentaar op te leveren

  • kel

   Hee yvonne laat ze eens lekker met rust het enigste waar jij goed in bent is mensen kapot schrijven
   En zeggen dat ze zo uitgekookt zijn
   Je bent zelf een uitgekookt met je valse roddels
   Heb je weer een niew mikpunt nodig en monique zet altijd haar zoontje op nummer 1
   En Al’s ze weer samen zijn hoop ik voor het gezin voor altijd zonder uitstapjes van andre

 5. Yvonne je bent een misselijke laat die bnners gewoon met rust je hebt al genoeg kapot gemaakt. Leed eens je eigen leven.

Geef een reactie