Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace gedraagt zich weer eens schandaligGlennis Grace heeft met haar slachtpartij in de plaatselijke Jumbo de woede van bijna heel Nederland op haar hals gehaald. Ze richtte een complete ravage aan en mishandelde met haar knokploeg het minderjarige supermarkt personeel.

Een paar weken geleden maakte Glennis dan eindelijk haar excuses in een 4 minuten durend filmpje. Alleen bleek achteraf dat de reden hiervoor niet was dat Glennis zoveel spijt had, nee de zangformatie Ladies of Soul wilde haar eruit knikkeren als ze geen excuses zou maken. En dat wilde Glennis natuurlijk voorkomen, want dit is op dit moment haar grootste inkomstenbron.

Een week geleden was Glennis ook op een feestje aan het optreden in Lelystad, maar dit keer brak ze en stortte ze volledig in toen ze het liedje ‘Clown’ zong. Ze keerde 5 minuten lang haar rug toe naar het publiek en begon non stop te huilen.

Maar nu heeft ze echt iets schandaligs gedaan tijdens een optreden in de Melkweg in Amsterdam gisteren. Ze trok namelijk haar zoon Anthony het podium op en zong met hem ‘Three Little Birds (Everything’s Gonna Be Alright)’ van Bob Marley. 

Anthony was de aanstichter van het geweld in de Jumbo. Hij rookte een elektrische sigaret en een medewerker vroeg of hij dat niet binnen wilde doen. Toen hij de winkel werd uitgezet omdat hij niet luisterde rende hij jankend naar zijn moeder. Glennis kwam toen met haar zoon en een knokploeg verhaal in de Jumbo en mishandelde daarbij het minderjarigen personeel.

Veel mensen moeten kotsen van het gedrag van Glennis. Dat ze haar zoon het podium optrekt en doet of er niks gebeurd schiet veel mensen in het verkeerde keelgat. De reactie’s hierop zijn dan ook niet mals.

Hieronder de beelden:

 1. Areke

  Hier laat ze overduidelijk zien dat ze schijt aan alles en iedereen heeft.

 2. Schandalig dat ze deze tokkie nog een podium geven ik was een fan van haar wat een misverstand weg met haar

 3. Zo’n stomme zet, om haar zoon het podium op te trekken.
  Ze heeft geen bord voor haar kop, haar harses zit in beton gegoten.
  Asociaal mormel. 🤮😡

 4. Jos

  Waarom nodigen mensen haar nog steeds uit het is een asociaal vrouwtje dat krokodillen tranen huilend probeert weer in het artiesten wereldje terug te komen.
  Vergeten en nooit meer aandacht geven!

 5. Twee vieze gore asociale bij elkaar🥊🥊!!! kansloze die gozer, en zij met de grote paardemuil was niet om aan te horen 🤮🤮🦍🦍 snap niet dat ,dat stuk verrot nog op een podium mag staan… hoop dat ze zo’n hoge straf krijgen !!!

 6. j gruisenga

  Ja, Glenda is een naar mens. Ze heeft totaal niet door dat haar gedrag uitermate slecht is. Door haar zoon op het podium te trekken heb je echt geen respect voor de mensen van de Jumbo!

Geef een reactie