Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg liegt de hele boel bij elkaar


Gisteren lieten we al weten dat Monique een hele sluwe vrouw is. En vandaag lijkt dit nog maar weer eens bevestigd te worden. Weekblad Privé komt namelijk uit met een cover waarop te zien is dat Monique en Andre in Amerika heel intiem met elkaar waren in het zwembad van het hotel waar ze verbleven. Terwijl Monique toen ze terug uit Amerika kwam nog een bericht op haar eigen Instagram account plaatste waarin ze alle geruchten over een verzoening met Andre Hazes stevig ontkende.

Monique blijkt dus de hele boel bij elkaar te liegen en de reden zou zijn dat Andre en Monique een contract hebben getekend voor de docu en dat niet mag uitlekken dat ze weer een setje zijn.

Gisteren in Shownieuws deed Evert Santegoeds de onthulling van de intieme foto’s.

Evert:

“Wat Monique van de week deed, ontkennen dat er weer een verzoening is, slaat helemaal nergens op, want het zijn gewoon weer dezelfde tortelduifjes als vroeger.”

Waarom liegt Monique hier dan over?

“Ik denk dat ze een deal hebben met Videoland.”

Albert Verlinde:

“Dat is dan toch triest als je je privéleven baseert op een soap die je nog gaat uitzenden bij Videoland? Dat klinkt niet heel gezond toch?”

Evert:

“We kregen iets langer dan een week geleden een tip waar André Hazes en Monique Westenberg in dat enorme Amerika verbleven. Dan is het zoeken. Dan gaat een fotograaf en een verslaggever daarnaartoe en die gaan zoeken naar de speld in de hooiberg.”

“Het wonderbaarlijke deed zich voor dat we hen binnen drie kwartier hadden gevonden in de buurt van Orlando in een hotel waar je ze eigenlijk niet zou zoeken en waar ook bijna geen Nederlanders zijn. Ze voelden zich helemaal onbespied in dat zwembad, maar ze hadden onze fotograaf over het hoofd hebben gezien.”

De cover van de nieuwe Privé zie je hieronder. 

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik snap niet waar meneer Evert zich druk over maakt. Heb je helemaal niets mee te maken. En je mag ook nodig iets zeggen over liggen. Kijk maar eens goed in de spiegel. Denk dat je genoeg aan je eigen leven hebt. Laat ze fijn hun leven indelen zoals ze zelf willen.

Moon zo jammer, heb altijd zoveel respect voor je! Jij alleen niet voor jezelf.😝
Door je zo te laten dizzen elke x door André, moet je jezelf steeds in alle bochten wringen. Liegen & je zelf verloochenen is wat je nu doet.
Je schaamt je er zo te zien voor dat je er voor de zoveelste x weer intrapt in zijn mooie verhaaltjes & dat je al zijn vreemdgaan pikt & iedereen dat straks ziet.
Daarom hou je het dus stil. Ook voor je kind is het pittig, ene x ziet jij zijn pa wekenlang niet als hij een nieuwe scharrel heeft en nu ziet hij jullie weer als lovers. Zo verwarrend voor dat jochie.😥
Moon, snap nou eindelijk dat zodra hij weer in NL is, hij alle vrouwen weer niet kan weerstaan. Hoe vaak wil jij je nog laten belazeren? Succes & sterkte alvast! 😅

Ps: anders heeeeeel snel trouwen maar & hopen dat ie hij in de tussentijd niet een andere leuke chick scoort, zoals elke x.

Laat Monique ( en Andre ) lekker hun ding doen.Ze hoeven niemand verantwoording af te leggen. Wat zij willen doen is hun eigen zaak.Laat die mensen toch een keer met rust !!! Er zijn zoveel die uit elkaar gaan en toch weer bij elkaar komen. Ik vind Monique een topper En een fantastische vrouw en moeder!!!

andre en moniek zijn alleen maar met hun eigen omhooggevallen ego’s & behoeftes bezig maar vooral voor het poenerige nepwereldje op instagram.
aandacht en geld is waar ze blij van worden.
dat ze daarnaast niet in staat blijken te zijn om hun zoon in een veilige en beschermde omgeving te laten opgroeien, zegt eigenlijk alles wat en wie ze zijn

die Monique wil graag bedonderd worden dus laat ze maar lekker weer met hem beginnen, is met een paar maanden wer over en dan kan ze weer de zielige dame uithangen.

Echt misselijk van privé
Als deze 2 geen zin hebben om dit nu te delen is dat hun keuze
Vind het echt misselijk hoe monique word neergezet
Moeten ze werkelijk alles aan de grote klok hangen
Zou het persoonlijk te gek vinden als zij weer samen zijn maar dat is hun keuze om te wachten met delen aan de media
Er is veel gebeurt in hun relatie de vele uitstapjes van André snap dat moon eerst meer zekerheid wilt na alles en niet hoog van de toren blaast

Wat een gelukzalig moment voor Ze.
Het is ze gegund.

Jullie moeten is op houden idioten gedoe laat ze met rust jullie maken iedereen stuk maar ga lekker over jullie eigen fam zeiken of jullie zo perfect zijn nou Albert lioog ook over Onno en Evert is een grote schijnheil

Belachelijk! Het gaat alleen allemaal om zijn geld. En hij zoekt een moederfiguur. Dit klopt voor geen meter. Sneu voor hun zoontje. Wat een voorbeeld.👎👎👎👎👎

Laat die mensen nu toch eens met rust .worden jullie nu niet moe van jullie gezever ga zelf leven ipv met een ander zn leven te bemoeien

Heeft ze sowieso van André geleerd, liegen is zijn middle name.😉