Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique onthult hoe ze de leerplicht voor kleine Dre ontliepEen aantal weken geleden was er complete chaos op de basisschool van kleine Dre welke Monique had veroorzaakt. Veel ouders op die school vroegen zich namelijk af waarom kleine Dre vrij kreeg van school?

Monique liet weten dat ze Andre Hazes achterna wilde gaan in Amerika. Als reden gaf ze namelijk op dat ze er helemaal doorheen zit en dat het afgelopen jaar een enorme achtbaan was. Ze wil graag samen zijn als gezin.

In Nederland is er leerplicht en kun je alleen vrij krijgen als daar een hele goede reden voor is. Bijvoorbeeld vanwege een begrafenis, ziekte of een huwelijk. Veel ouders daar waren dan ook verbolgen en hadden het aan de stok gekregen met de leiding van de school.

Er waren namelijk een handjevol ouders die hun kind ook graag een paar dagen eerder voordat de meivakantie begint van school willen hebben. Meestal is de reden hiervoor dat je niet in de drukte op vakantie hoeft te gaan en je bespaard ook nog wat knaken als je voordat de meivakantie begint vertrekt.

Maar deze ouders hebben allemaal nee te horen gekregen en zijn natuurlijk woedend dat er voor kleine Dre en Monique wel een uitzondering wordt gemaakt.

Nu laat Monique op Instagram weten hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen. Iemand stelde haar namelijk de vraag hoe het kan dat kleine Dre vrij kreeg en Monique gaf daar het onderstaande antwoord op.

 1. Anneke Meijer

  Ja dat klopt. Ook ik heb als (ex) ondernemer, daar vroeger wel gebruik van gemaakt. En kon ook vaak niet in de normale vakantieweken vrij nemen. Toen mijn dochter naar de hogere klassen van de lagere school en het hoger onderwijs ging, deed ik het niet meer. Omdat ze dan teveel zou missen. Maar met een kleintje is dat nog te doen. Gelukkig!

 2. Gekke bende aandachtstrekker ondernemer ze heeft een kvk nr thats it kwal van een meid

 3. Ton

  Stom wijf, gaat nu weer trouwen met die loser .

 4. Maike

  Vreselijk stel denken dat ze ik weet niet wat zijn.
  Hopelijk kijkt er niemand naar de docu die de z.g burnout Hazes heeft gemaakt.

 5. Vis

  DIE HAZES FAMILIE ZIJN TOCH HELEMAAL NIET MEER GELOOF WAARDIG !!!!! ROT OP MET JE BELACHELIJKE SLIME TRUUKJES.

 6. Hans

  Je moet wat doen om aandacht te trekken bah

 7. Iemand

  Vraag me af wat onderneemt ze dan is en Andre heeft een burnout dus ze hadden rustig gewoon in een vakantie kunnen gaan.

 8. Sweety

  Och och wat wen reacties weer. Stinkt van de jaloezie. Mensen gunnen elkaar niets meer. Laat iedereen zich nou eens met zichzelf bezighouden….moraalriddertjes!
  Soms win je wat, soms verlies je wat.
  Jullie willen dezelfde behandeling als Monique? Neem je ook al het gezeik die de lastste tijd over deze mensen komt er dan ook even bij?

 9. Ron

  Hazes junior net zo oplichter als zijn moeder hij heeft nog niets gepresteerd leeft op de roem en centen van de enige echte menselijke hazes mensen laten we niet meer naar die oplichters kijken

Geef een reactie