Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Charly Luske zadelt zoon op met enorm probleem


Nadat Dennis Schouten en Jan Roos de bizarre chatgesprekken en spraakberichten hadden onthuld waarin de 43-jarige Charly Luske een 20-jarig meisje het bed in probeerde te krijgen ging het helemaal mis.

Charly leek even tijdelijk in zijn vakantiehuisjes ondergedoken te zitten, maar is nu weer terug bij zijn vrouw Tanja. Inmiddels probeert Charly zijn imago weer flink op te poetsen. Zo zat hij onder meer bij Koffietijd en deed hij daar zijn verhaal.

Ook wilde Charly het graag goed maken met zijn kinderen en dat kun je het beste doen met hele dure kado’s. Charly gaf zijn zoon dan ook drie weken voordat hij jarig was al een auto kado.

Maar nu blijkt dat de auto een complete miskoop was. Dennis Schouten laat namelijk weten dat Charly en zijn zoon al weer met pech langs de weg zijn gespot in de auto. Dat is een week nadat Charly de auto kado deed aan zijn zoon.

Hieronder zie je Charly langs de kant van de weg staan met pech met de auto die hij zijn zoon kado gaf. Het filmpje waarbij Charly zijn zoon verrast en de auto kado geeft kun je hier terugkijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Medelijden met Marley in GTST dat ze nu liefdeses-scenes met deze viezerik moet spelen . Walgelijk.
Hij zal er wel van genieten -legaal zoenen en meer ws-, benieuwd of hij zich kan beheersen.
Vreselijke vent.