Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Charly Luske doet schokkende onthulling bij Koffietijd


Vanochtend was Charly Luske te gast bij het programma Koffietijd en daar werd hij even flink aan de tand gevoeld over zijn escapades met andere vrouwen.

Twee weken geleden onthulden Dennis Schouten en Jan Roos bizarre chatgesprekken en spraakberichten waarin de 43-jarige Charly Luske een 20-jarig meisje het bed in probeerde te krijgen. Hierna liet Yvonne Coldeweiijer ook nog weten dat Charly een notoire vreemdganger bleek te zijn.

Charly is zelf getrouwd met de 55-jarige actrice Tanja Jess. Die bekend is geworden van haar rol als Bowien in GTST. Tanja wist nog van niks en kwam er achter nadat Charly het haar had opgebiecht net voordat Dennis en Jan Roos het grote nieuws onthulde.

Charly wilde er in Koffietijd eigenlijk niet veel over zeggen en hij irriteerde zich op een gegeven moment ook aan de vragen die de presentatrice stelde. Charly zei dat hij en zijn vrouw Tanja dit intern gaan oplossen. Ze zijn dus nog bij elkaar. Verder liet Charly weten dat het allemaal niet zo heel erg was dat vreemdgaan. Hij zei namelijk dat hij honderden collega’s kent in het bn’ers wereldje die vreemdgaan en dat er binnenkort vast weer nieuwe onthullingen komen.

Nou wij zijn reuze benieuwd. Charly was altijd al één van de bronnen van Dennis Schouten. Ze trainden namelijk in dezelfde sportschool in Almere. En Charly deelde het één en ander over zijn collega’s aan Dennis. Totdat Charly zelfs de sjaak was en Dennis zijn geheimen onthulde dat vond Charly niet zo leuk.

Hieronder het gesprek van Charly in Koffietijd.

Presentatrice Quinty:

“Charly, eerst even naar jou toe, want je zit hier nu aan tafel en je bent natuurlijk één van onze koffieleuters en er is nogal wat gebeurd de afgelopen periode. Je hebt bewogen weken achter de rug. Hoe is het met je?”

Charly:

“Nou, het is naar omstandigheden wel goed. Ehhh, ja, het gaat oké. Het is iets wat wij intern zeg maar moeten oplossen en ja, daar doen we ons best voor, nog steeds.”

Charly:

“Nou, ja… Dat is lastig te zeggen. In principe zeg maar het statement dat wij destijds ook gemaakt hebben is dat wij er samen aan werken, intern aan werken, en ik ook voor mezelf vooral ook, hè, natuurlijk los van Tanja. Dat is eigenlijk wat het is. Heel veel zinnigs kan ik er verder ook niet over zeggen.”

“Het is ook iets wat eigenlijk natuurlijk de buitenwereld niet echt aangaat. Het is gewoon een privékwestie. Dat is als je bekend bent vaak niet zo. Dat weten jullie allemaal, dat sommige dingen op straat liggen. Dat is jammer, maar dat is het eigenlijk.”

En hoe zit het met zijn kinderen?

“Ja, die zitten helemaal niet op social media en dingen. Die hebben heel andere dingen waar ze mee bezig zijn. Het is voor hen ook gewoon geen nieuws. Die gaan daar heel relaxed mee om.”

Charly:

“Idealiter is dat voor de meeste mensen gewoon in de privésfeer. Ik heb heel veel mensen gesproken die zeggen: ‘Ja, wij hebben dit ook doorgemaakt, maar bij ons ligt het niet op straat.’ Ik heb honderden van dat soort reacties.”

“Er zijn ook honderden collega’s waar ik het van weet en waarvan het niet op straat ligt, maar met die kanalen nu waarschijnlijk binnenkort wel. Dus ja, dat is gewoon de tijd waar we in leven. Maar ik vind: het gaat in principe niemand iets aan, maar het is iets interns en we werken eraan.”

Nou Charly je mag ons altijd tippen over je collega’s hé die jouw er vast ook bij gelapt hebben.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarvoor kwam hij bij de koffietijd ? 🤔
Welke meid wil met die lelijke oude kop …. ?

Terecht sommige zaken zijn privé en daar hoeft niemand zich mee te bemoeien

Privé maar wel op tv

Leg de aandacht op anderen om te proberen zelf buiten schot te blijven…zwakke actie
Wie zich brand moet op de blaren zitten..simpel toch

Vreemdgaan moet iedereen maar zelf weten. Ook de gevolgen. Maar Charley is wel de bron
die Dennis Schouten voorzag van roddels. Dat is wel heel naar Charley!

Hoe kun je vreemdgaan of eigenlijk een vreemde thuis in bed hebben, die jou schijnbaar niet kent, nu nog intern noemen. Wat een onzinverhaal. Daar zijn klaarblijkelijk in dit geval veel mensen bij betrokken. Hoop dat hij niet teveel mensen heeft besmet met Papilloma- en andere virussen en erger.

Altijd maar vertellen hoe anderen hun leven moeten leven. Bij koffieleuters vertellen hoe vrouwen moeten denken.. Pppfffttt.