Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B en Lil Kleine feesten erop los alsof er niks gebeurd is


Lil Kleine die in afwachting is van zijn rechtszaak van de vermeende zware mishandeling van zijn ex Jamie Vaes zit op dit moment te feesten op Ibiza.

Lil Kleine schijnt zijn oude leventje gewoon weer te hebben opgepakt en heeft inmiddels ook een nieuw slachtoffer aan de haak geslagen. Zijn nieuwe vriendin is Robin Singels. De geruchten gaan dat Robin een rijkeluisdochter is die teert op de centen van haar vader en verder niet zo heel veel doet. De moeder van Robin is trouwens een goede vriendin van diva Nikkie Plessen.

Lil Kleine schijnt aan de lopende band gespot te worden op Ibiza waarbij hij het breed laat hangen. Van enige spijt van de mishandeling lijkt op het eerste gezicht dan ook geen sprake.

Ook Ali B is weer gespot. Dit keer niet in Dubai maar in Marrakech in Marokko. Ali B kwam vorige week weer in het nieuws, omdat zangeres Ellen ten Damme beweerde een vreselijk zedenincident te hebben meegemaakt met Ali B zo een 8 jaar geleden.

Ali B en Ellen ten Damme waren toen in Marokko voor de opnames van een tv-programma voor de AvroTros. Ellen vertelde niet exact wat er gebeurd was, maar liet wel weten dat ze gesproken heeft met de politie. Ze heeft geen aangifte gedaan enkel een melding bij de poltie.

Ali B ontkent dit overigens en kwam met een statement waarin hij beweert dat dit zaakje heel anders in elkaar steekt en dat hij enkel gezoend heeft met Ellen ten Damme toen in Marokko. Daarna hebben ze elkaar nog vaak gezien en contact onderhouden dus Ali B snapt niet waar dit vandaan komt.

Inmiddels heeft Ali B twee aangiftes aan zijn broek hangen. Één aangifte wegens aanranding en de andere wegens verkrachting. De advocaat van Ali B laat weten dat hij zich binnenkort weer in Nederland bij de politie moet melden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja, had er ook maar iemand iets anders verwacht dan?

Tja ze hebben nog niet anders gedaan.Vakantie en feest vieren.
Ze moeten dr eigen kapotschamen.Maar helaas ze kennen geen schaamte.Ze moet maar nooit meer terug keren naar nederland.En komen ze wel gelijk oppakken die gasten.