Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B moet zich weer melden bij de politie


Gisteren was advocaat Bart Swier  te gast in de talkshow van Humberto Tan om te praten over het zedendelict van Ellen ten Damme. Zij beschuldigt Ali B namelijk van een heftig incident wat zich 8 jaar geleden heeft afgespeeld in Marokko tijdens de opnames van een tv-programma.

De advocaat laat weten dat Ali B zich binnenkort weer moet melden bij de politie. Ook denkt de advocaat dat het OM de zaak tegen Ali B zal seponeren.

De advocaat Bart zegt er het volgende over:

“Ali wordt eindelijk gehoord binnenkort. Dat heeft veel te lang geduurd, maar dat komt denk ik door een gebrek aan capaciteit bij de zedenpolitie. Maar goed, het gaat gebeuren. Pas daarna zal het OM een beslissing nemen”

 “Ik denk het niet. Ik denk dat het een heel zwakke zaak is. Ik hoop heel erg dat het OM de rug recht houdt en puur op basis van bewijs gaat kijken: is dit een haalbare zaak? Ik denk het niet. Of gaat dan de media-aandacht een rol spelen om hem toch te dagvaarden? Dat is waar Ali heel erg bang voor is.”

Over de beschuldigingen van Ellen ten Damme zegt de advocaat Bart:

“Wat hier zo verrassend en voor Ali zo pijnlijk was… Als je beschuldigt wordt van zedendelicten is dat überhaupt een van de ergste dingen die je kunt overkomen, want het blijft altijd aan je kleven, het is een smet.”

“Maar als dat gebeurt door relatief onbekende vrouwen is dat erg, maar het is eigenlijk al helemaal pijnlijk als dat gebeurt door iemand van wie je dacht altijd dat het een vriendin was met wie je een vriendschappelijke relatie onderhield, met wie je ooit gezoend hebt.”

Humberto:

“En die genegenheid gevoeld heeft voor Ellen ten Damme?”

Bart:

“Absoluut. Het voelde als een dolkstoot in eigen rug dat zij hem hiervan beschuldigde. Het is een buitengewoon vaag iets. ‘Iets soortgelijks als met The Voice.’ Dan moeten wij maar gaan raden wat dat dan is. Dat moeten we dan maar gaan invullen.”

Humberto:

“Als ik het op afstand zou invullen, dan denk ik: er ligt een aangifte tegen verkrachting, dan moet het zich minimaal in die contreien begeven. Ontuchtige handelingen, verkrachting. Dat is dan wat je invult.”

 Bart:

“Ja, kijk: hij heeft één nacht met haar gezoend en geflirt. Vervolgens zijn ze nog drie dagen samen geweest in Marokko, hebben ze samen een video opgenomen, een liedje opgenomen. In volledige pais en vree. Dat is ook volledig zo voortgegaan in de acht jaar daarna.”

“Elke keer als hij haar trof en als ze elkaar in een buitengewoon amicale en vriendschappelijke verhouding troffen – elkaar knuffelden, elkaar kusten… Als er toen iets mis was gegaan acht jaar geleden, dan had hij dat heel erg graag willen horen. Daarom treft het hem nu zo hard om dat via de media te vernemen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jajaja…net of die advocaat erbij is geweest….

Ali moet eindelijk eens op de blaren zitten voor wat hij allemaal flikt hij denkt dat hij onze lieve heer zelf is en blijft alles weg lachen….arme slachtoffers en arme vrouw en Kids van hem…je zal maar met zo n knakker getrouwd zijn die denkt dat als je miljoenen hebt alles geoorloofd is….moet er niet aan denken..krijg er kotsneigingen van

Laat hem alstublieft in marakesch blijven , hij denkt dat hij al wat is , ik snap het niet
waarom hij in juri zat bij voice of holland
terwijl er zijn heel veel goede zangers en zangeressen di verstand hebben van muziek
dus laat.hem van de aardbodem verdwijnen.