Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

De Meilandjes hebben weer eens gelogenOp dit moment wordt nog steeds het nieuwe programma van de Meilandjes genaamd Chateau Bijstand uitgezonden. In dit programma proberen de Meilandjes een maand lang op bijstandsniveau te leven. En hoewel er veel kritiek was op het programma, omdat veel mensen vonden dat je niet lacherig kon doen over armoede blijken de kijkcijfers buitengewoon goed te zijn.

Gisteren werd Erica Meiland geïnstalleerd als gemeenteraadslid van Noordwijk. Ze was lijstduwer van een lokale partij, maar kreeg zoveel voorkeursstemmen dat ze ook een zetel kreeg en dus in de gemeenteraad mocht plaatsnemen. Martien was gisteren erg emotioneel en heel trots op Erica. Hij barste in huilen uit tijdens haar inhuldiging.

Maar wij kregen een tip binnen dat er tijdens het installeren van de nieuwe gemeenteraad in Noordwijk ook de vaste cameraploeg van de Meilandjes aanwezig was. De cameraploeg bleek de Meilandjes te volgen en filmen ook buiten het gebouw. Dat kan maar één ding betekenen de Meilandjes zijn weer bezig met nieuwe opnames voor een nieuw seizoen Chateau Meiland. Het productiebedrijf ontkent het niet. Ze zeggen alleen dat ze het nog niet officieel moge bevestigen.

Maar dat betekent ook dat de Meilandjes gelogen hebben. Ze hebben namelijk eerder gezegd dat ze klaar waren met Chateau Meiland en er dit jaar geen zin meer in hadden. Daarom kwam John de Mol met het voorstel om Chateau Bijstand te maken. Een iets ander programma waar de Meilandjes wel oren naar hadden. Zo gezegd zo gedaan, maar het lijkt allemaal om geld te draaien.

Het lijkt erop dat de Meilandjes gewoon aan ome John wilde laten weten dat ze heel moeilijk waren te overtuigen voor een nieuw seizoen Chateau Meiland. Ome John zou dus met wel een hele goede aanbieding en een flink salaris moeten komen om de Meilandjes weer opnieuw te strikken voor een nieuw seizoen. En dat is blijkbaar gelukt.

Hoeveel de Meilandjes nu verdienen met hun nieuwe contracten is nog niet bekend. Maar bij hun vorige contracten verdiende ze al 50.000 euro per aflevering van Chateau Meiland en 35.000 euro voor een aflevering van Chateau Bijstand.

Wij denken dat ze dit keer rond de 75.000 euro per aflevering krijgen voor het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Wanneer het nieuwe seizoen wordt uitgezonden is nog niet bekend. Maar wij denken dat dit begin september zal zijn.

25 Reacties

 1. Wim de Weerd

  Het is toch wel droevig dat er zoveel aandacht aan deze niemandallen wordt besteed. Er is echt wel beter (wereld-)nieuws momenteel.
  Ik denk dat een dag uit het leven van mijn naaste buurman betere televisie oplevert, dan over het leven van deze non-valeurs.

 2. Wendy van der Horst

  Ze hebben nog gelijk ook, ik zou het ook wel willen verdienen! En iedereen die zegt dat niet te willen liegt naar mijn idee. Een paar jaar voor joker staan en je bent binnen. Ik teken ervoor!!

 3. Annet

  Wat is dit smerig, zogenaamd de ellende en problemen nabootsen en er zoveel geld voor krijgen.
  Ronduit walgelijk

  • Paul

   Wat een vies volk.
   Mensen in de bijstand hebben het nu extra moeilijk..
   Over deze mensen een nep programma maken..
   €35000.- per aflevering..
   Weet je hoeveel mensen bijna niks te eten hebben..
   Wat een goorlappen …
   Oprotten naar Noordwijk stelletje profiteurs..😡😡😡

 4. Franken

  Ik vind ze vreselijk alles voor geld.

 5. Trudie

  Belachelijk. Ze zien hun fans niet eens staan. Er is er 1 met verstand. En die wordt buitengesloten. Idioot volk

 6. Barbara

  Zoals iederee moeten ze werken voor de kost. De een doet dat achter de computer de ander in de bouw en de Meilandjes door tv te maken. Ook zij hebben een contract waar ze aan moeten voldoen. Waarom altijd afkraken, ze werken hoor . Mij lijkt het vreselijk als er steeds mensen met een camera in he huis rondlopen, ik zou niet willen ruilen. Respect voor ze dat zij het eel doen en daarmee heel veel mensen plezier dfoen ( en geen kwaad) het zijn mensen met een baan. Beter dan heel veel steuntrekkers.

  • Steuntrekker

   Ik antwoord even als “steuntrekker”. Ik wil best een maandje (want langer zul je het waarschijnlijk niet volhouden) met je willen ruilen. En dan niet alleen met inkomen, maar ook met de pijn die ik elke dag heb. Ik heb helse pijn in mijn onderrug, als ik moet afwassen dan moet ik tijdens het afdrogen gaan zitten. (Ik woon alleen, dus heb niet heel veel afwas.) Dan denk je nu waarschijnlijk waarom ik niet werk, ik heb het onlangs nog geprobeerd, maar ik kon de dagen die ik vrij ben was helemaal niets. Dus daarom ben ik een “steuntrekker. En nu de Meilandjes net doen of ze in de bijstand zitten, dat vind ik echt te gek voor woorden. Helemaal als je naar de reacties van Martien kijkt. “Ik kan er niet meer tegen.” “En ik heb zo’n zin in wijn, bah, deze is zoet…..”

 7. Is er nu niets anders ,dan die achterlijke niets zeggende acteur Martien Meiland met zijn overdreven gillen.

  • Yvon

   Ach, ome John komt daar vanzelf achter als de kijkcijfers gaan zakken. Geloof niet dat mensen dit tot in de eeuwigheid blijven kijken.

 8. Cisca

  Heerlijk om in vooral deze tijd even lekker te lachen, er is al genoeg rottigheid in de wereld. En zeg nu niet dat het sneu is voor de mensen in de bijstand en dat ik daar niks van weet want dat weet ik dus wel. Maar het is maar net hoe je er tegenover staat, is het glas half vol of half leeg. De mijne is half vol.

 9. Martien, stop met dat aanstellerige gegil.
  Het is mij ook gelukt

 10. Ik vindt hem een belachelijke kerel zijn wenkbrauwen verven omdat hij een maand met een uitkering moet leven

 11. Vetten de

  Stop met die onzin programma,s van die meilandjes wij moeten het doen met ????? 0. 10 de procent per week belachelijk wat hun krijgen stop er mee

 12. Ik vind de Meilandjes hilarisch , uniek, en komisch en volledig zichzelf. Ik denk dat er in de hele tv wereld mondiaal geen tweede familie te vinden is die daaraan kan tippen. Het is allesomvattende tv. Serieus , humor menselijkheid, energiek, liefde voor elkaar, aanpakken, acceptatie voor het anders zijn en sfeerbouwers. Zoekt en gij zult nergens in de tv-wereld zo’n familie vinden. En als je je ergert kijk je toch lekker niet!
  Ik hoop dat jullie nog lang zo doorgaan. Een verademing en petje af… Heerlijk.

  • Yilda

   Marion nou enige liefde naar elkaar of de honden is er totaal niet te bekennen.
   Eens een lief woord, compliment of knuffel kennen ze niet.
   Liefdeloze familie.

  • Hermien

   Helemaal mee eens

 13. E.Visser

  Vreselijke mensen die Meilandjes met hele ontevreden zure hoofden. Ik snap zoiezo niet dat mensen dat programma leuk vinden.Is niks leuks aan die mensen.

 14. Truus

  Kunnen die mensen geen verbod krijgen om niet meer op de TV te verscheiden walgelijke mensen

 15. Gooi deze mafjlkikkers aub gewoon van tv af
  Uit alle media
  En we zijn klaar dan met drank en wagen en die platwormige aanhangsel
  Miselijk maakt zijn ze
  Veel heel veel mensen kotsen ze uit
  Zeggen ze maar kijken wel
  Anders waren ze al van tv af gerot

 16. Yvonne de Zeeuw

  Waarom toch altijd zeuren over de Fam. Meiland , ze kunnen vaak niets meer goed doen .Ik denk dat het afgunst is ,maar als iemand veel geld kan verdienen met voor veel mensen eens een keer een LEUK tv programma ,nou, Houden zo. Ze werken hard en doen veel mensen juist een plezier ,dus wij hopen dat ze nog heel lang op de buis zijn hoor. Wij zijn in ieder geval Super Fans van de Fam. Meiland . En vind je het niks, zet lekker je tv op een ander net dan ,je hoeft niet te kijken hoor ,daar kies je dus blijkbaar zelf voor .

Geef een reactie