Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Dit verdienen Meilandjes per aflevering Chateau BijstandDat de Meilandjes goed betaald kregen voor hun serie Chateau Meiland dat wisten we al. De Meilandjes kregen namelijk 50.000 euro per aflevering van ome John voor Chateau Meiland. En een seizoen heeft meestal 12 afleveringen dus dan kom je uit op 600.000 euro. Maxime kreeg daar 200.000 euro van en de rest was voor Martien en Erica. Helaas voor Montana die kreeg namelijk helemaal niks en ook voor het nieuwe programma Chateau Bijstand lijkt ze weer achter het net te vissen.

Voor Chateau Bijstand moet de familie het met wat minder geld doen en dat komt niet omdat ze op bijstandsniveau moeten leven. Dat komt omdat John de Mol liever had gehad dat de Meilandjes gewoon weer een nieuw seizoen van Chateau Meiland hadden gemaakt, maar dat wilde ze niet. Dus stelde ome John dit programma voor, maar omdat John niet weet of dit net zo een succes wordt kregen ze ook niet de hoofdprijs uitbetaald.

De Meilandjes krijgen per aflevering voor Chateau Bijstand 35.000 euro per aflevering en dat is 15.000 euro minder dan voor een aflevering van Chateau Meiland. Daarnaast heeft Chateau Meiland waarschijnlijk ook minder afleveringen. Wij denken dat er maar 8 afleveringen zullen zijn in plaats van 12 afleveringen. Dat betekent dat de Meilandjes uiteindelijk 280.000 euro verdienen met de Chateau Bijstand. En Martien, Erica en Maxime krijgen daar allemaal een derde van. Dat is toch even een flink stuk minder dat wat ze verdiende aan Chateau Meiland.

16 Reacties

 1. Els

  Ik mag hopen dat ze die verdienste aan de voedselbank of aan 555 schenken

 2. Martin

  Wat een geld zeg
  Ze verdienen nog geen € 100 per persoon wat een oplichters zeg
  Snel van de tv halen aub

 3. Catharina

  Schandalig of er niets anders is, beetje gek doen, handje wuiven gilletje, het is echt niet te Geloven dat zoiets nu speel. Ik denk ook niet, dat er nu in deze tijd zoveel BETAALD WORDT met idiote gebaren. Laten ze eerst eens ECHT naar de MINIMA kijken, heb hier geen woorden voor.

 4. S Groenhuijzen

  Mooi,het zijn grote geldwolven,walgelijk dat Montana nergens in meedeelt.
  Egoïsten ten top,het zal je familie maar wezen.

 5. Kris De Pooter

  Aan al die zeikerds, als je het zelf beter kan, doe het dan ook zelf ipv commentaar te geven… Er staat ook een “zap” button op jullie remote. Zolang er mensen betalen voor deze rommel heeft “Ome John” groot gelijk dat dit in leven blijft. Business is business, en als je het niet leuk vindt, zet het dan gewoon af en stop met die zielige jaloerse kut commentaar.

 6. Ad ringeling

  Niet tegeloven wat een afgang deze figuren

 7. Jocye

  Bijverdienste vanuit de bijstand, bedrag afnemen extra zakzendje wordt inmiddels afgenomen of dient terug betaald te worden,

  Zal er aan terug denken als ik zo mijn boterham met boter consumeert.

  Minima, krijgt niets …….

  • Yvon

   Precies, en zij krijgen ervoor betaald om in de bijstand te zitten. Armoede is geen tv format. Tenminste niet met die mensen, die doen alles voor de roem. Dus een maandje bijstand en daarna flink cashen klopt eigenlijk ook niet dan.

 8. Ina

  Schandalig ….ze moeten gewoon niets krijgen ,krijgen de gezinnen die altijd zo leven ook niet.Maar ja ooit was dat ook al een strijd met die frogertjes .Na zoveel weken gaat het allemaal weer naar hun gewone rijke leventje en ze laten geen traan om de bijstand gezinnen.

 9. Janny

  Wat een afgunst .bah als je het niet leuk vindt kijk je toch niet ,Hou van de Meilandjes lekker genieten is al genoeg ellende op TV

  • Yvon

   Dus jij gaat maandag lekker voor de buis kijken hoe mensen in de bijstand moeten rondkomen? Het grote verschil is, zij zijn er na een maand uit. En krijgen geen tegenslag op tegenslag zoals mensen in de bijstand wel vaak hebben. Die kunnen niet na een maand zeggen, zo heb ik ook weer gehad. Nu kan ik weer lekker uit eten, auto rijden, naar de kapper en dat soort dingen. Mensen in de bijstand hebben daar helemaal nu alles zo duur is, geen geld voor.

 10. Kimberly

  Voor 50.000 euro wil ik ook wel even arm zijn. Super nep programma dus slaat nergs op.

 11. Nelly

  Net of je na een maand weet hoe het is om op bijstands niveau te moeten leven vooral ook nog eens met een paar kinderen. Golddigers!

Geef een reactie