Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis doet schokkende onthulling


In weekblad Privé doet Peter Gillis een schokende onthulling. Peter laat namelijk weten een keer gedrogeerd te zijn geweest door een fan toen hij met zijn vriendin Nicol wat ging drinken.

Peter zegt er in de Privé het volgende over:

,,Samen met Nicol vind ik het gezellig om zo nu en dan een drankje ergens te doen. Normaal hebben we een vaste kroeg, waar vrijwel alleen maar gay jongens komen. Nicol voelt zich daar prettig, omdat ze daar zichzelf kan zijn.”

,,Drie weken geleden zat ik met Nicol in een Nederlandse kroeg en kreeg ik biertjes aangeboden. Bij een van die glazen werd ik helemaal niet goed. Ik tolde op mijn benen en het werd zwart voor mijn ogen.”

Peter was helemaal van slag en dacht dat hij flauw ging vallen. Gelukkig lukte het Peter om toch nog buiten te komen. De frisse lucht deed hem goed en hij kon weer een beetje helder denken.

,,Wat blijkt nou? Iemand heeft iets in mijn biertje gestopt! GHB of wat dan ook, dat is toch niet normaal? Ik was gedrogeerd!”

,,Net als de vele worstenbroodjes die men thuis an het hek van mijn villa hangt. Ik kan ze niet opeten, wie weet heeft iemand er wat ingestopt. Door dit voorval ben ik zo angstig geworden. Het is een gekke wereld.”

Vorige week was Peter ook al in het nieuws gekomen, omdat het bleek dat hij miljoenen wilde verdienen aan de opvang van Oekraïense vluchtelingen in zijn vakantieparken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ben je al naar de KLOTEN OF KOMT ER NOG EEN BERG ZOOI 💸💸😝
NOU DAT MENSEN DAAR VAN MOETEN KOTSEN IS NIET HEEL RAAR JOH 👍🤥
ER IS GEEN WEG MEER TERUG JOH 🤥🤥🤑

Dat doe je toch niet bij je medemens? Wat heb je toch een achterlijke mensen! Het is een en al afgunst.. Bah!

Wie hangt er nu worstenbroodjes aan het hek bij een miljonair?
Raar verhaal van een rare aso man met een nog grotere aso vriendin.

Sjonge jonge wat een jaloezie is er toch onder de mensen om iemand zoiets aan te doen.
Heb respect voor de mensen om je heen en laat iedereen in zijn waarde of je nu Peter heet of Jan of Piet, zoiets doe je echt niet.

Fijn Peter dat je er verder niets aan hebt overgehouden en nog van harte gefeliciteerd met je 60ste verjaardag.🚘🥂