Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis neemt de boel in de maling


Multimiljonair Peter Gillis die bij het grote publiek bekend is geworden door de serie Massa is Kassa blijkt de boel goed in de maling te nemen.

Peter doet het namelijk voorkomen of hij heel graag hulp wil bieden. Hij liet namelijk weten dat hij wel 4000 Oekraïense vluchtelingen zou kunnen opvangen in zijn vakantieparken.

Veel mensen vonden dit een mooi gebaar van Peter, maar niemand was ervan op de hoogte dat Peter dit echt niet gratis zou doen hoor. Peter is natuurlijk al een keer stinkend rijk geworden door het opvangen van asielzoekers in zijn vakantieparken. In zijn park genaamd Parelstrand heeft hij lange tijd asielzoekers opgevangen waar hij volgens Quote in totaal 5 miljoen euro aan verdiende.

En nu wil Peter die blijkbaar veel huisjes heeft in de vakantieparken die leegstaan dit opnieuw doen. Maar dit keer zou hij er veel meer geld aan kunnen verdienen. Volgens verschillende bronnen zou Peter dan 27.000 euro per jaar per Oekraïense vluchteling krijgen van de overheid.

Als hij daadwerkelijk 4000 Oekraïense vluchtelingen zou opvangen zou dit hem 108 miljoen euro per jaar opleveren. Yes Massa is inderdaad Kassa moet Peter hebben gedacht. Veel mensen zijn dan ook geschokt dat Peter hier een slaatje probeert uit te slaan, maar ze vergeten dat dit een verdienmodel voor Peter is en dat hij hier eerder veel geld mee heeft verdient. Je dacht toch niet dat Peter deze mensen gratis zou opvangen. Zo ziet Peter niet in elkaar. We herinneren ons allemaal nog wel hoe Peter schaamteloos op alles probeert af te dingen als die op vakantie is.

Nu vragen veel mensen zich af of ze ook 27.000 euro krijgen als ze een Oekraïense vluchteling zouden opvangen. Nee dat krijg je dus niet, dat kun je enkel vrijwillig doen als particulier.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oh geld verdienen mag niet?
Nee dat roepen mensen die alles krijgen.
Uitkeringen
Toeslagen
Houtochop!

Top idee van petergillis

Dux ik mag gratis me huis beschikbaar stellen En Die dikke pannenkoek mag zijn zakken vullen No Thanks

Daar zit ook een verhaal achter en voelt niet als krijgen! Peter Gillis mag zoveel verdienen als hij wil maar dan moet hij op tv niet doen alsof hij dit uit liefde en goedhartigheid doet want dat is dus niet zo. Zo wil het wel doen laten overkomen, dat is waar ik moeite mee heb.

Je bent een waardeloze ….

Smerige Hebberig maar er bestaat KARMA want dit soort smerige mensen worden altyd gestraft word kotsmisselijk van dat soort personen

Hoezo??? Waarom mag hij geen geld verdienen? Ik denk dat het bij jou alleen maar afgunst is, wat zou je graag hebben wat hij heeft en omdat je weet dat je dat nooit zult krijgen ga je maar roepen dat het slecht is en dat karma hem wel zal terug pakken. Wat ben je toch een zielig figuur zeg. Van mij mag hij zoveel verdienen dan als ze in het artikel beweren. Ik gun iedereen het beste

Als dit waar is, dan helpen we opnieuw de ondernemers geld te verdienen over de rug van hulpvragers. Particulieren die hetzelfde doen zouden hetzelfde bedrag mogen ontvangen. Vluchtelingenwerk kan controle uitoefenen of aan de basisbehoefte wordt voldaan bij opvang van vluchtelingen

Die Gillis moet zsm van het beeld af en voor het minst voor 6 maanden gedeporteerd naar alle thuislanden van de vluchtelingen waaraan hij verdiend heeft!!! Wat een ontzettend laag figuur 🤢🤮

Hij doet het toch wel!
Wat een gezeik

Hij doet niks Hij laat zijn uitgebuit personeel alles doen Vieze vetklep met een golddigger

Of je het nu aan Peter geeft of aan de gemeente die ze in een sporthal doet of in een hotel ik denk dat ze bij Peter meer vrijheid hebben ook voor de kinderen
Maar ja het is Peter hé

Die man doet het toch nooit goed. Als al die azijnzeikers nou eens een Oekraïense familie in huis nemen. Dan hoeven ze ook niet in een vakantie park. Laat meneer Gillis nou eens in z’n waarde.

Hij doet het ook nooit goed voor een hoop mensen
Als wij zo iemand of gezin in huis nemen willen we er ook wat voor terug zien
En hij stelt ook zijn huisjes en park beschikbaar voor hun
En als mensen denken dat dit verdiensten zijn even verder denken
Stroom verbruik schoon beddengoed enz enz
Aan het eind zal hij er niet het bedrag aan verdiend hebben wat hier zo makkelijk wordt genoemd
Ik vind dat Peter zich zelf weer van de goede kant laat zien

Omdat het een gore patser is

Ik kijk dit programma omdat ik ergernis tv soms wel lekker vind. Vind t nml één groot misbaksel die Polen uit buit,
En dat wijf van m spoort ook niet, laat vrienden en familie opdraven voor t “vieze werk”
Dat wijf is echt verschrikkelijk. Wel lief van d’r dat ze Petertje zijn veters strikt, z’n rug wast, z’n koffie brengt, zodat ze daarna zo snel mogelijk zijn creditcard kan gebruiken. Zo fout ,zo ergerlijk, dat t leuk is om te kijken. Wat een foute zooi ! Never nooit niet op één van zijn smeriger parken.

John ik ben het helemaal met je eens.
Laat Peter in zijn waarde, veel zouden een voorbeeld moeten nemen aan hem👍

He sukkel, die gastgezinnen krijgen niets, hij krijgt 30k per asielzoeker..zo heeft hij zelf in de maanden waarop niemand op vakantie gaat zijn inkomsten..

Ik had ook niet verwacht dat hij het gratis zou doen

massa is kassa Gillis zijn bekende gezegde. ik vind het stukje niet zo leuk en neerbuigend. Waarom zou hij het voor niets doen dat heeft hij ook niet gezegd ook niet in progamma half acht. Gemeente Amsterdam reserveert lokaties in hotels gewoon tegen betaling dit gebeurt ook in andere gemeentes waarom zou hij dit voor niets doen. Hij weet hoe het werkt na eerdere situaties hij kan zijn parken ook gewoon in de verhuur voor recreanten zetten genoeg klanten en nu doet hij dit en wordt hij weer afgezeken. omdat de man vermogend is moet hij het dan maar gratis doen ? Dat is niet reëel toch. ik bespuur jaloezie en wellicht rancune.

Dat die gast een vuile rat is moeten de mensen toch weten als je je eigen vrouw al beliegt en als voetveeg behandeld dan ben je al geen knip voor je neus waard.
En als je dat als vriendin laat gebeuren dan ben je nog gekker dan de grootste gek die er op de wereld rond loopt.
Wat hadden de mensen nu verwacht dat hij ook maar iets gratis doet die zeer zeker niet nee.

Gewoon belachelijk. Wij als particulier moeten zelf voor de kosten opdraaien als je een vlugteling onderdak geef. Dat moet toch niet kunnen. Ik begrijp het hele beleid van de overheid niet dat ze zo met ons belastinggeld omgaan. Want 27000 per persoon is een heleboel geld. En is er weinig over om de mensen te helpen met de hoge energierekening. En dan de 17 cent op de benzine. Al met al Gewoon belachelijk.

Gezin is 5 personen is bijna 150 000 per jaar

Iemand hierdoor verrast??????

Of je het nu aan Peter geeft of aan de andere of gemeentes die ze gewoon in sporthalen zet of ruimtes die leeg staan, en allemaal bij elkaar gepropt zitten, ik denk dat ze bij Peter meer vrijheid hebben ook voor de kinderen is dit veel fijner, speeltuintjes alles is er, dus fijner dan allemaal op elkaar gepropt, maar omdat het peter is moet iedereen weer gaan zeiken 🤷🏼‍♀️
Peter word neergezet omdat mensen hem zo zien op tv maar dat zijn moment opnamens, ga eens lekker naar zn parken op vakantie en kijk hoe hij is, hij is lange na niet zo dan wat je op tv ziet…

Geen aandacht meer aan die geldwolf schenken.Ook zijn Nicolleke is een geldwolf aso volk stoppen met massa is kassa

Geldwolf

En staan we verstelt hier van
Deze man denkt alleen maar aan zichzelf

Dat is echt een uitbuiter.
Laat de Polen schoonmaken
Voor een prikje..en hij speel mooi weer blaaskop
Die hele fam moet zich schamen.
Als hij ergens op vakantie Ga gaat
Loop hij alles gratis op te eten.
Ik heb nog nooit zó misselijk volk meegemaakt.

Alsof Peter Gillis de enige is die dit doet…ik kan me nog een geval herinneren van een limburgse hoteleigenaar, die zijn hotel te koop had staan. Die heeft in feiteexact hetzelfde gedaan, maar deze man kreeg er nog dagelijks geld voor om die asielzoekers te eten te geven. ( porties van normaal 100gr vlees werden nu 80 gram, eten aan de datum, toetjes aan de datum, dus alles goedkoper..1e verdienste). Toen na verloop van tijd de asielzoekers weer vertrokken hing meneer een zielig verhaal op bij de Nederlandse overheid dat zijn ” geliefde” hotel helemaal uitgeleefd was en werd dit ook nog eens op kosten van de staat helemaal gerenoveerd. Deze man heeft hier destijds ( een kleine 30 jaar geleden) ook al miljoenen aan verdiend.

Iedereen begrijpt natuurlijk dat die dikke Mora vleesnek hier natuurlijk aan wil verdienen. DUHHHH En heel NL gelijk weer dat mag niet dat moet gratis. Je zit ook met onderhoud electra en gas hè en een stuk afschrijving zeik Hollanders.

Jammer voor meneer Gillis maar er wordt geen vergoeding gegeven voor Oekraïense vluchtelingen.
En je wil daar toch geen hond in die parken zetten,zijn te vies voor woorden.

Ja dat klopt,Ben daar 1 keer geweest nooit meer erg vuil en vies en als je daar iets van zeigt Dan krijg je nog een grote bek terug van die dicke vette mol

ik zou er met geld toe nog niet gaan slapen. Wat een vieze parken…

Bij dat mannetje is niks voor niks.
Heeft niks met andere mensen,die man heeft alleen maar dollar tekens in zijn hoofd.

Als ze in hotels geplaatst worden moet het hotels(s) ook betaald worden!waarom moet Gillis dit dan gratis doen.

Het is toch een (kromme) regel van de overheid?
Hij eist dat bedrag niet. Goed van jou Peter dat je die mensen onderdak geeft.

Die dikke RAT Word alleen maar rijk van anderen.

tja Peter komt er open vooruit maar omdat hij het is hoop gemauw maar stel dat het de franse Eigenaar v/d Roompot dit ook zou doen dan hoor je geen gemauw want ook die zou er geld voor vangen. En zoals er al hebben geuit hij kan ook de huisjes gewoon zo verhuren aan vakantiegangers en ik lees niet dat hij het bedrag eist maar tja soms worden zaken gelezen die er niet staan

Gewoon belachelijk. Dat hij 27000 per vluchteling kan krijgen. Terwijl een gastgezin niets krijgt. Eerst wel, toen niet. Terwijl het leven al zo duur is, de gasprijs enz. Hij is ervan op de hoogte vandaar hij het aanbiedt. Zogenaamd is hij bezorgd. Hij weet dat hij veel kan verdienen. Moet toch niet kunnen.

Niet meer dan logisch dat ie er ook n zakcentje aan overhoudt, er is n enorm woningtekort en andere ruimten tijdelijk ombouwen is meestal vreselijk duur en kwalitatief niet al te best. Zo’n huizenpark is dus eigenlijk wel ideaal.
Neemt natuurlijk niet weg dat anderen die mensen tijdelijk opvangen daar ook gewoon gecompenseerd voor zouden moeten worden. Kan me voorstellen dat dit ivm fraude& uitbuiting lastig is om meteen te regelen, maar hoop dat hier op den duur wel wat voor geregeld wordt.

Die 27.000 per vluchteling lijkt me trouwens vrij sterk. Dat is volgens mij de gemiddelde jaarlijkse kosten van n asielzoeker, maar daarvan wordt een heleboel meer betaald dan alleen huisvesting.