Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Schokkende Uitspraken over doodzieke Mark Gillis Gaan Viral


markgillis

In een schrijnend medisch drama ligt Mark Gillis zoon van de bekende ondernemer Peter Gillis, in kritieke toestand op de intensive care. Zijn situatie is zo ernstig dat hij in een kunstmatige coma is gebracht om zijn lichaam te helpen herstellen. Dit nieuws heeft een golf van steun maar ook controversiële reacties teweeggebracht.

Mark Gillis werd onverwacht ernstig ziek en moest in allerijl naar het ziekenhuis worden gebracht. “Er zijn meerdere onderzoeken uitgevoerd om te achterhalen wat de oorzaak van Mark’s plotselinge ziekte is,” deelde Peter Gillis mee. Al snel werd duidelijk dat de toestand van Mark verslechterde, wat de artsen ertoe bracht hem in een kunstmatige coma te plaatsen. “Dit was noodzakelijk om zijn lichaam een kans te geven te reageren op de behandelingen,” voegde Peter eraan toe.

De diagnose wijst op een ernstige longontsteking, maar het exacte type pathogeen dat Mark heeft getroffen is nog onbekend. “De medische staf doet hun uiterste best, en we hopen allemaal op een snel herstel,” benadrukt een hoopvolle Peter Gillis.

Terwijl vele volgers hun steun betuigen en de familie Gillis moed inspreken, zijn er ook minder empathische geluiden te horen. Een zelfbenoemde paragnost plaatste een schokkend en dreigend bericht op Facebook: “Zo patser, nu ben je even stil. Je zoon die net als jij op de ic ligt. Als paragnost weet ik dat jij de volgende bent.” Deze ongepaste reactie heeft op sociale media tot verontwaardigde reacties geleid. “Jij bent niet wijs,” en “Soms is het gewoon beter om niks te zeggen,” zijn enkele van de verdedigende reacties van anderen die het voor de familie Gillis opnemen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een echte paragnost zal dit soort uitspraken nooit doen.
Geeft aan dat we met een zielig figuur te maken hebben.

Inderdaad een zielig figuur. Het is makkelijk om met welke naam dan ook een reactie te plaatsen er zijn er maar weinig die hun echte naam reageren heb ik vaak het idee.
Hoe dan ook of je nu Nellie heet of Mark Gillis dit gun je niemand.
Hopelijk komt hij er goed door 🍀

Peter gilles. deugd voor geen kanten,maar dit gun je niemand,het is wel zijn kind,ik hoop dat Mark er goed vanaf komt en dat zijn fam veel steun krijgt, Mark we bidden voor je gr

Bidden heeftweinig zin hoor. Een gezond leven er op na houden

Een virus is soms moeilijk te vinden. Maar het zal voor zijn vraatzucht even goed zijn om een tikkie af te vallen. . Misschien na deze schok als hij die te boven komt even wat gezonder gaan leven.