Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Pijnlijk: Johan Derksen opnieuw onder het Mes na blunder van ziekenhuis


Johan-Derksen

In wat zich ontpopt als een medisch drama staat Johan Derksen opnieuw in de schijnwerpers, maar deze keer niet vanwege zijn scherpe commentaar of controversiële opvattingen. Derksen’s recente gezondheidsperikelen hebben hem gedwongen opnieuw een operatie te ondergaan na een eerdere mislukte ingreep aan een liesbreuk die hem extreme pijn bezorgde.

Tijdens de uitzending van ‘Vandaag Inside Oranje’ bracht collega Wilfred Genee het ter sprake, “Het gaat gebeuren, hè, toch?” waarop Derksen bevestigde dat hij opnieuw onder het mes moet. “Ja, maar de liesbreuk is de meest eenvoudige operatie. Een beetje een slager zou het ook kunnen.” Deze luchtige opmerking maskeert de realiteit van een pijnlijk en potentieel riskant herstel dat hij eerder al ervoer.

De eerste operatie ging niet zoals gepland, wat Derksen deed opmerken: “Ja, bij mij is het fout gegaan en ik moet morgen overnieuw.” De verdoving en de hele procedure waren gepland om enkele uren in beslag te nemen met Derksen die de middag post-operatie in de studio verwachtte.

Opmerkelijk genoeg plant Derksen zijn televisieoptredens rond zijn medische afspraken. “Ja, dan kan ik rustig eerst naar Boulevard om alles te vertellen,” zei hij, onthullend hoe hij, ondanks het medisch advies om rust te houden, kiest om zijn werk voort te zetten. Albert Verlinde die te gast was grapte nog over de potentiële aanwezigheid van camera’s, vergelijkbaar met de documentairestijl van andere beroemdheden.

Derksen’s benadering van zijn gezondheid en zijn vastberadenheid om op televisie te blijven verschijnen, roept vragen op. “Nou, van de week zat je toch weer behoorlijk in de pijn,” merkte Genee op, waarmee hij de realiteit van Derksen’s situatie benadrukte. Desondanks blijft Derksen stoïcijns: “Man, schei uit. Kijk, ze hebben me daar in het ziekenhuis aan een infuus gelegd met morfine en op het laatst ben je helemaal weg en ontspan je zó dat die darm weer goed schiet.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties