Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg is Woedend op Haar Zoontje en André


Monique-Westenberg

In de wereld van glitter en glamour waar elke outfit telt, heeft Monique Westenberg vandaag haar modieuze ongenoegen geuit. Vanochtend terwijl ze haar zoon Dré naar school bracht ontstond er onenigheid nog voordat ze goed en wel in de auto zaten. De bron van de strijd? De schoenkeuze van de kleine Dré die besloot het huis te verlaten in een paar beige slippers gecombineerd met lange witte sokken.

“Jongens! Dit kan toch niet?” uitte een verbijsterde Monique op Instagram, terwijl ze een foto van de gewraakte schoenen deelde. Ze voegde eraan toe: “Ik zie tieners steeds zo lopen en daar gaan m’n ogen van rollen, maar deze is zeven en ging vanochtend een hele discussie met me aan dat dit ‘cool’ is.”

De modespanningen stijgen verder als Monique de modieuze misstappen van Dré’s vader, André Hazes, ook ter sprake brengt. Blijkbaar heeft de jonge Dré zijn zin voor ’trendy’ schoeisel niet van een vreemde, want André’s keuze voor Crocs krijgt eveneens geen genade in Monique’s stijlboek.

Monique vraagt zich af of haar volgers dezelfde modieuze pijn voelen en heeft zelfs een poll geplaatst op haar Instagram. “Ben dus benieuwd of jullie dit net zo’n ellende vinden als ik? En nemen we die Crocs van z’n papa ook mee in de opinie,” vraagt ze, duidelijk klaar om deze schoenenstrijd naar het volgende niveau te tillen.

schoenen-mo
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit is volgens mij weer een schreeuw om aandacht van haar. Laat dat jochie toch. Hij zal zelf wel merken dat het niet zo handig is als hij wil rennen of zo. Ook hij moet dat leren, hij wil nu zijn papa nadoen, laar hem. Het is geen mode pope maar een gezond jongetje.

Nou als dit wereldnieuws is begrijp ik wel waarom er niemand meer geïnteresseerd is in deze pagina

Dit is ook nu zo’n geval voor het rijtje sop en gaarkoken van Kees

🤭😘

Is gezond voor de voeten openluchtheid.
Geen zweetvoeten en de meeste Murken lopen toch zo ?