Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Bom gedropt in talkshowland: Dit wordt de vervanger van Johan Derksen


jack

De televisiewereld is onvoorspelbaar en dat blijkt maar weer eens uit de recente ontwikkelingen rond de talkshow ‘De Oranjezomer’. Eens geliefd als vaste sidekick van Hélène Hendriks, lijkt Rutger Castricum nu plotseling van het scherm verdwenen. Fans die gewend waren hem elke uitzending naast Hélène te zien, krabben zich nu in verwarring achter de oren. Waar is Rutger gebleven?

Het lijkt er sterk op dat SBS 6 besloten heeft het over een andere boeg te gooien. Jack van Gelder bekend om zijn sportcommentaar heeft onverwacht de positie van Rutger overgenomen. Elke avond schuift hij aan als de vertrouwde sidekick van Hélène, vergelijkbaar met de rol die Johan Derksen vervult bij ‘Vandaag Inside’. De chemie tussen Jack en Hélène is volgens velen duidelijk beter dan die tussen Hélène en Rutger. Het lijkt erop dat de zender heeft ingezet op deze nieuwe dynamiek in de hoop de kijkcijfers positief te beïnvloeden.

Kijkers uiten hun verbazing en sommigen zelfs teleurstelling op sociale media. “Waar is Rutger?” en “Waarom zien we hem niet meer?” zijn veelgehoorde vragen. Tijdens de podcast van Tina Nijkamp werd de vraag gesteld of Jack nu de nieuwe Rutger is. Tina bevestigde dat Jack al voor de derde week op rij de vaste tafelgast is en dat hij verrassend goed ontvangen wordt. “De uitzendingen verlopen veel soepeler,” merkte ze op.

De grote vraag die in de lucht hangt is wat er precies met Rutger Castricum is gebeurd. Er is geen duidelijkheid over zijn plotselinge afwezigheid. Heeft de zender hem aan de kant geschoven of was er iets anders aan de hand? Fans en volgers blijven speculeren.

Na ‘De Oranjezomer’ zal Hélène Hendriks even niet op de buis te zien zijn maar keren Johan Derksen, Wilfred Genee en Rene van der gijp terug met Vandaag Inside Oranje wat gericht is op het EK voetbal. Het gerucht gaat dat Jack van Gelder de vaste vervanger van Johan Derksen zal worden als hij door welke reden dan ook een keer afwezig zal zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jack zou ook een hele goede vervanger zijn voor Gijp.
Zijn we eindelijk van die seksistische “Gijp humor” af.

Prima toch, sympathieke man!😀