Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zangeres Maan zit flink in de problemen


Maan-de-Steenwinkel

De muziekcarrière van Maan de Steenwinkel heeft niet de opleving gekend die men hoopte. Haar nieuwste single “Paranoia” heeft volgens het AD geen succes geboekt, en zelfs op Sterren NL, de publieke omroepzender die zich richt op Nederlandstalige muziek, krijgt het nummer geen draaitijd. Dit onthulde DJ Jan Paparazzi onlangs in een gesprek met Nieuwe Revu.

Jan legt uit waarom Maan niet te horen is op hun zender: “Bij Sterren NL gaan we door het plafond heen momenteel, maar Maan is geen onderdeel van dat succes. Wij draaien haar niet. Bij Sterren NL richten we ons op artiesten als Frans Bauer, Yves Berendse en Roxy Dekker. Maan past niet in het volkse karakter van de zender.” Zijn advies voor Maan is duidelijk: “Ze moet wat vrolijkers zingen om gedraaid te worden.”

Over de sfeer van Maan’s muziek zegt Jan: “Haar muziek is wat te koud en te kil voor onze zender.” Verder geeft hij aan dat hij Maan niet ziet als een gezellige toevoeging aan hun zender, iets waar Sterren NL bekend om staat. “Ik zou Maan nou niet direct typeren als een gezellige zangeres, zoals Sieneke of Senna.”

Over haar nieuwste werk “Paranoia” merkt hij op: “Haar nieuwste nummer Paranoia ken ik niet, maar de titel klinkt eerder angstaanjagend dan gezellig.” Jan spoort Maan aan om haar muzikale koers aan te passen: “Ik kan het Maan van harte aanraden om een stapje te maken richting de volkse muziek. Dan is ze meer dan welkom bij Sterren NL.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties