Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Het is allemaal fake, beweert Rob Geus over Johan Derksen zijn uitspraken


In het medialandschap waar de meeste zenders kiezen voor een politiek correcte benadering, zorgt Johan Derksen met zijn ongezouten mening bij Vandaag Inside steevast voor opschudding. Zijn uitspraken schuren tegen het randje van wat acceptabel wordt geacht en dat blijft niet zonder gevolgen.

Recentelijk zorgde een controversiële opmerking over politicus Habtamu de Hoop weer voor veel ophef die Johan echter nauwelijks leek te deren. De storm waaide binnen enkele dagen over, maar binnen VI bleef het onderwerp opvallend lang leven. Wilfred Genee, medepresentator wakkerde de discussie herhaaldelijk aan.

Volgens de voormalige tv-persoonlijkheid Rob Geus die nu afstand heeft genomen van het programma, zijn dergelijke controverses bewust opgezocht. “Het lijkt wel alsof Johan en co elk kwartaal bewust een nieuwe storm in gang zetten,” vertelt Rob aan de Story. “Ze weten precies wat ze doen. Dit is een strategie.”

Actrice Liz Snoijink uit haar onverholen afkeer voor het programma: “Ik vind het ronduit walgelijk en begrijp niet waarom Johan zoveel podium krijgt.” Haar sentimenten echoën de gedachten van velen die de aanpak van VI verafschuwen.

Daarentegen ziet Bobbi Eden ziet het anders. Zij meent dat Johan weliswaar een show opvoert, maar bekritiseert de overhaaste cancelcultuur rond zijn persoon. “Johan weet hoe hij de aandacht moet trekken, hoewel hij soms te impulsief is. Maar de pogingen om hem van de buis te halen zijn overdreven. We zouden beter een open dialoog kunnen voeren in plaats van hem te verbannen.”

Terwijl de één roept om censuur, pleit de ander voor discussie. Eén ding is zeker: Vandaag Inside blijft een bron van controverse en gesprekstof juist door de grenzen op te zoeken die anderen liever vermijden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Moet Geus nodig wat van zeggen.
Eerst een cafetaria op TV helemaal met de grond gelijk maken en zeiken over de rubberen randjes van de koelkast en als diezelfde cafetaria € 6000 overmaakte aan Rob kregen ze zijn keurmerk op de deur geplakt. Hij was zelf nog smeriger dan die rubbertjes.
Man man man, wat een oplichter was dat. Het hele tafereel is toen met een verborgen camera aan het licht gekomen en uitgezonden.
Het was gauw gebeurd met zijn smaakpolitie. Wat een afgang was dat zeg.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Kees Muizehuig

Dat weet ik nog Kees , was volgens mij dankzij Rambam dat dit naar buiten kwam.

Vorig jaar ofzo was hij gesignaleerd bij Prinsenmeer om daar zaken op orde te stellen …2 goede bijelkaar 🤬

Rob Geus vond ik altijd een arrogante beterweter gelukkig dat hij niet meer op tv verschijnt

Jammer dat het programma Rambam niet meer wordt uitgezonden. Dat was altijd een goed en leuk programma.