Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Wendy onthult: Dit is waarom ik écht viel voor Peter Gillis


peter gillis wendy

Wendy van Hout opent de deuren van haar hart en deelt wat haar hart sneller doet kloppen voor haar levenspartner Peter Gillis en volgens Wendy zijn dat niet Peter zijn centen.

Wendy zegt dat haar liefde voor Peter verder gaat dan het oppervlakkige. Ondanks haar aanvankelijke onwetendheid over Peter’s status als BN’er – dankzij haar desinteresse in de televisiewereld – heeft ze zich geleidelijk genesteld in de warme schijnwerpers van bekendheid waar ze nu verrassend genoeg van geniet.

Haar volgers vroegen haar naar die ene eigenschap van Peter die haar hart doet overlopen van liefde. Tussen de vele eigenschappen door prijst Wendy vooral Peter’s ongeziene kanten: zijn vechtlust, zijn zorgzaamheid waarbij hij zichzelf altijd op de laatste plek zet en niet te vergeten, zijn “heleee dikke huid.” Of Peter nou zo blij is met die laatste opmerking vragen wij ons af. Wendy maakt altijd van die dubbelzinnige opmerkingen over Peter zijn omvang. Maar goed dan weten we ook weer dat Wendy niet op Peter is gevallen om zijn portemonnee.

Hieronder de foto die Wendy erbij plaatste:

peter
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja ja, en als we dit niet geloven probeert ze ons wel iets anders wijs te maken 🤣🤣🤣

Tuurlijk en we geloven allemaal ook in Sinterklaas en de Kerstman.

Vergeet de paashaas en de tandenfee niet. 😅