Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ex van Rico Verhoeven haalt keihard uit


Rico-Verhoeven

Jacky Duchenne de ex van Rico Verhoeven heeft genoeg van de roddels en richt zich tot haar volgers met een krachtige boodschap op Instagram. Ontstoken van woede deelt ze een venijnige tik uit naar een artikel dat grappen maakt over haar dochter Mikayla. “Ik vind dit waanzinnig en ik kan me niet langer inhouden!” verklaart ze, terwijl ze haar frustratie uit over een koptekst die suggereert dat haar dochter een brutale opmerking maakte na de overwinning van Rico Verhoeven: “De helft van die 500.000 euro is voor mij, hè.” De reactie van een volger daarop “Ze heeft het van haar moeder…” is de druppel voor Jacky.

Ze onthult dat ondanks de perceptie dat ze welvarend is dit verre van de waarheid is. “Mensen denken dat ik rijk ben! Helaas niet het geval,” onthult ze, wijzend op de financiële worstelingen na haar scheiding van Verhoeven. Haar sportschool leed onder opeenvolgende tegenslagen en ze nam een baan bij de politie om de eindjes aan elkaar te knopen. “Ik heb mijn ziel en zaligheid in Rico’s carrière gestopt, mezelf altijd op de laatste plaats gezet,” zegt Jacky met een zekere bitterheid.

Ze benadrukt dat haar inspanningen cruciaal waren voor Rico’s succes, zoals hij zelf erkent in zijn boek. Over alimentatie zegt ze: “Ik krijg geen partneralimentatie; we waren niet getrouwd en hadden geen contract. Ik moest blij zijn met wat ik kreeg.”

Tegen het einde van haar betoog legt Jacky uit dat de opmerking van haar dochter niet serieus bedoeld was. “Het was slechts een grapje!” benadrukt ze, terwijl ze de waarde van geld onderstreept die zij bij haar kinderen bijbrengt. Ze sluit af met een oproep tot kalmte: “Mijn kinderen zien ook alles. Negatief commentaar over hun ouders, maar ook over henzelf.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De druiven zijn natuurlijk ontzettend zuur voor de ex van Rico Verhoeven. Ettelijke potjes ravotten met andere jongens levert de stoere kickbokser een half miljoen dollar op. Zijn drie kinderen hoeven niets van hem tekort te komen, maar de gefrustreerde ex moet nu haar klauwtjes ophouden bij haar nieuwe vriend, wat haar eigen keuze is geweest.

Wat een nonsens!
Duidelijk niet het boek van Rico gelezen & zijn documentaire gezien.
Zij wordt door een of andere kneus als golldigger neergezet, terwijl zij hem jarenlang heeft onderhouden net 2 fulltime banen & deed alles voor zijn sport en zette zijzelf opzij. Toen hij eindelijk zelf kon cashen dumpte hij haar voor zijn barbiepop (die als hij timmerman was nooit naar hem had omgekeken😂).
Zij werkt zij zich de pleures op haar sportschool na moeilijke cronatijd & daarbij zorgt zij voor de kids.
Vervolgens zat ze in de kou om dat de ketel kapot was en die gierige vent/miljonair te zuinig was om die even voor ze te regelen. En het welzijn van zijn kids voorop te stellen.
Rico is een grote egoïstische loser!

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Suzie

Omhooggevallen kwalletje🥴😿🎃
Die sympathieke gozer is ie allang niet meer.
Sommigen vergeten heel snel waar ze precies vandaan komen.🤮