Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappens vriendin steelt de show met latex outfit


kelly-piquet

Kelly Piquet de beeldschone partner van Max Verstappen weet steeds opnieuw de spotlight naar zich toe te trekken. Dit keer door haar eigen verbluffende verschijning in een outfit die de adem beneemt.

Kelly die reeds bekendstaat om haar voorliefde voor gewaagde en opvallende kledij heeft haar fans opnieuw in hogere sferen gebracht met een ensemble dat zo strak zit, dat het haar contouren omarmt alsof het een tweede huid betreft. In een outfit van latex heeft zij een nieuwe standaard gezet voor wat het betekent om stijlvol en stout te combineren. “Dankjewel Kelly, voor het zegenen van mijn ogen!” jubelen haar volgers, terwijl ze zich vergapen aan haar nieuwste look.

De Braziliaanse schoonheid die inmiddels een imposant legioen van 1,4 miljoen volgers op Instagram heeft verzameld laat met deze post haar fanbasis ongetwijfeld smachten naar meer. Een bewonderaar merkt zelfs op: “Max valt in de prijzen, binnen en buiten het circuit,” waarmee de gelukkige positie van Verstappen naast zo’n opmerkelijke vrouw wordt onderstreept.

In een ode aan de iconische sciencefictionfilm ‘The Matrix’, beschrijft Kelly haar look als “In my Matrix era,” waarmee ze speels verwijst naar Trinity de onverschrokken heldin wiens latex outfit een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten op een generatie filmliefhebbers. Echter, naast de betoverende verschijning van Piquet zou zelfs Trinity in het niet vallen.

Hieronder de foto’s:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Staat haar goed hoor, mooi. En ze kan het hebben met zo een figuur. Als ik (68 jaar) het zou aantrekken schrikt iedereen want ik ben te oud en te dik.

Ik ben 46, ik hoef dat ook niet aan te trekken hoor.

Het artikel wekt de indruk dat het haar eigen outfit is, maar volgens mij loopt ze hier gewoon een modeshow in Parijs.
Neemt niet weg dat het haar goed staat.
Waarschijnlijk gemaakt van Max z’n gebruikte SuperSofts van Pirelli.😂