Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Dit is de vrouw die Christian Horner teambaas van Red Bull beschuldigt van wangedrag


Max-Verstappen

In het hart van de Formule 1, waar de motoren brullen en de passies hoog oplopen, heeft een schandaal zo explosief als een ongecontroleerde pitstop de wereld in zijn greep. Christian Horner de charismatische teambaas van Red Bull Racing staat nu in het oog van een storm die zijn persoonlijke en professionele leven dreigt te ontwrichten. Het begon allemaal toen gelekte Whatsapp-gesprekken tussen Horner en een vrouwelijk teamlid de ronde deden.

Met journalisten en F1-teambazen die een mailbox vol met screenshots ontvingen, zijn de sociale media nu het toneel van een ongekende soap. Het meest opmerkelijke detail? De profielfoto’s die niet verborgen bleven in de uitgelekte gesprekken die de identiteit van deze vrouw onthullen.

Het blijkt te gaan om Fiona de persoonlijke assistent van Horner, wiens aanwezigheid binnen de muren van Red Bull Racing in Milton Keynes onlangs een dramatische wending nam. Van een toegewijde werknemer naar een figuur op non-actief, blijft Fiona betaald thuis in afwachting van hoe dit schandaal zich ontvouwt.

De inhoud van de berichten tussen Horner en zijn vermeende assistent laten weinig aan de verbeelding over met expliciete verzoeken die de grenzen van professionaliteit en fatsoen ver overschrijden.

Geri, Horner’s echtgenote en voormalig Spice Girl, bevindt zich nu in een nachtmerrie waar de popliedjes van weleer geen troost bieden. De Britse tabloids, met The Sun voorop, schilderen een beeld van een vrouw die ‘gebroken’ is door de onthullingen over haar echtgenoot wat zelfs tot spanningen binnen hun vriendengroep zou hebben geleid. Jos Verstappen de vader van Max grijpt dit schandaal aan om Horner weg te werken bij Red Bull. De twee kunnen elkaars bloed wel drinken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een agressieve eikel.die Jos!
Nog steeds volop aan de coke?!
Eerst zijn eigen pa in elkaar slaan & daarna zijn vrouwen.
Nu weer volop ruzie, wat een gek!
Cursusje agressiebeheersing zou hem goed doen. Walgelijke man😬
Medelijden met Max.
Die zal ook wel wat klapjes hebben gehad als kind. Jos kan alleen maar praten met zijn handen/vuisten.