Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nog meer heftige onthullingen op komst over Khalid Kasem


kahlid

Khalid Kasem ooit gevierd als de lieveling van de vooravond op NPO 1 is nu het middelpunt van een verhaal dat leest als een thriller. “Wie hebben ze in vredesnaam al die jaren losgelaten op de vooravond van NPO 1?” vraagt menig kijker zich af, nu de ware aard van ‘lieverd’ en ‘schat’ Kasem zich lijkt te onthullen.

De spil van dit alles? De legendarische Peter R. de Vries, die vanuit het graf nog steeds de gemoederen weet te beroeren met zijn geheime opnames. Deze tapes, een pandora’s doos vol onthullingen hebben het beeld van Kasem als een integer talkshowhost volledig op zijn kop gezet. Peter R. de Vries heeft hem verschrikkelijk genaaid blijkt achteraf.

De journalistieke speurneuzen Yelle Tieleman en Chiel Timmermans van het AD zijn de heren achter de onthulling van deze sensationele waarheid. Hun vondst? Kasem, die zich ooit in de schijnwerpers baadde, lijkt eerder een maffiapostduif te zijn geweest zo getuigen de tapes waarop hij spreekt over omkoping en duistere connecties met de onderwereld.

“Jullie hebben nu twee artikelen gemaakt. Jullie hebben nog meer tapes,” aldus Humberto Tan, die het vuurtje in zijn talkshow verder opstookte en de heren erna vraagde.

“Wij zijn druk bezig met ons journalistieke werk,” antwoordde Yelle geheimzinnig, waarmee hij hint naar nog meer onthullingen die Kasem’s reputatie verder zouden kunnen schaden. Het grote publiek zit op het puntje van hun stoel, wachtend op wat nog komt. Chiel onderstreept het belang van deze onthullingen: “Je laat zien dat iemand die nu in de spotlights staat… daar heel grote vraagtekens bij kunt zetten.”

Met de suggestie dat Kasem wellicht meer contact had met Ridouan Taghi dan eerder toegegeven, rijst de vraag: “Wat klopt er nog?” Deze affaire schetst een beeld van een man die de waarheid naar zijn hand zet, terwijl hij anderen aan zijn talkshowtafel de maat neemt.

Nu de DJI, het OM, de Rijksrecherche en de Deken van Advocaten allen hun licht op de zaak laten schijnen en Kasem onderzoeken, is één ding duidelijk: er is rook en waar rook is is vuur en iedereen kijkt reikhalzend uit wat de beide journalisten van het AD nog meer gaan onthullen over Kasem.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Men zegt weleens “over de doden niets dan goeds” maar ik denk dat mijn gedachten dat die
P. Rudolf de Vries een achterbakse viezerik was, steeds meer waarheid gaat worden.
Mocht dan voor de kijkcijfers of de Bühne aan slachtoffers denken, maar hij ging klaarblijkelijk ook over lijken.
Wat heb ik me in die vent vergist zeg.
Hij donderde bij mij al van z’n voetstuk toen ie zich met de zaak Holloway ging bemoeien.
Maar ik denk dat er nog veel meer rotzooi van hem naar boven komt.

Ben het helemaal met je eens, ik heb die vent nooit vertrouwd, vond het altijd een gluiperd die alleen uit was op zijn eigen roem.

Toen Peter R begraven werd, heb ik die toespraak van Khalid gezien. Met hindsight gaan de haren in je nek ervan overeind staan. ”Wij zorgen wel voor Royce”. Ik kan mij de woede van die Khalid voorstellen nu hij erachter gekomen is dat Royce en zijn vader hem stiekem hebben opgenomen. Met de kennis van nu en wetende wie zijn ”matties” zijn begrijp ik wel dat Royce die publicatie tegen wilde houden. Die weet dat er nog meer strot aan de knikker is.

Ik weet gewoon niet wat ik van dit alles moet denken. Heb ik mij dan altijd zo vergist in Peter?

Denk het wel.
Als je op Schiphol met een Emmy Award staat te zwaaien die je hebt gekregen om een reportage te maken over de tragedie die daar plaatsvond, dan zegt dat genoeg.
Toen Joran een gesprek wilde aangaan met de moeder van Natalie had de Vries al overal camera’s en microfoons verborgen.
Maar Joran voelde dat waarschijnlijk al aankomen en blies de zaak af.
Beth had zoiets van “oke dan”
Maar de Vries klapte uit z’n panty.
Daar ging z’n programma.
En als je nu hoort dat ie de collega van Royce zo genaaid heeft.
Dat noemt zich nou een vertrouwenspersoon.
Laat me niet lachen.

Ik vraag me gewoon af of dit alles zwaarder weegt dan al de goede dingen die Peter heeft gedaan.