Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Ruzie Jos Verstappen en Christian Horner escaleert verder


Max-Verstappen

In het bruisende hart van de Formule 1-wereld waar de motoren zo luid brullen dat ze elk schandaal dreigen te overstemmen vinden we onszelf verstrikt in een web van intrige en controverse die de glamour van de racewereld ver overstijgt. Het epicentrum van deze storm? Christian Horner, de teambaas van Red Bull Racing die zich in woelig water bevindt na beschuldigingen van ongepast gedrag richting een vrouwelijk teamlid.

De saga neemt een dramatische wending wanneer het verhaal onthult dat de kwestie een wig heeft gedreven tussen Horner en Jos Verstappen de vader van racefenomeen Max Verstappen. Dit kruitvat van emoties explodeerde afgelopen maandag in Dubai waar bij het grootse verjaardagsfeest van Jos, Horner opvallend afwezig was.

Ondanks een onafhankelijk onderzoek dat Horner vrijpleitte, gooide het uitlekken van Whatsapp-verkeer tussen hem en het betreffende teamlid olie op het vuur. Horner blijft stug zijn onschuld verdedigen, maar de situatie heeft geleid tot een stevig conflict met Verstappen, die publiekelijk heeft verklaard dat Horner de harmonie binnen het team verstoort.

Maar de onrust beperkt zich niet alleen tot de racewereld. Ook het persoonlijke leven van Horner lijkt onder hoogspanning te staan. Geri, zijn vrouw en voormalig Spice Girl, wordt beschreven als ‘extreem vernederd’ en ‘gebroken’ door de recente gebeurtenissen. In een verhaal dat klinkt als een droevig liefdeslied, meldt The Sun dat hoewel Geri steun heeft ontvangen van haar voormalige bandleden, ze zich in de steek gelaten voelt door een gebrek aan openbare steun, vooral vanuit de hoek van de Beckhams.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik denk echt dat Jos een heel vuil spelletje aan het spelen is, en Max zit straks met de gebakken peren. Als Max slim is dan neemt ie even afstand van Jos want dit loopt fout af ben ik bang.

Shit, je bent me net even voor. 😉

😊

Ja, Jos is altijd al een vreselijk driftig ventje geweest en dus nog steeds, waar bemoeit hij zich mee, de grintbak rijder.

Jos denkt zeker dat ie teamcaptain van red bull is.?Misschien is het idd slim als Max wat afstand neemt van zn vader Jos.

Heb al gehoord, als het waar is teminste, dat Max een gesprek heeft gehad met Wolf om bij Mercedes te komen rijden.
Als Horner aan blijft bij Red Bul, zie ik dat wel gebeuren, daar zal Jos dan wel voor zorgen.
Maar er is wel een contract dat Max heeft tot 2027 dacht ik.

Er schijnt een of andere clausule te zijn dat Max eerder weg zou kunnen?
Hij moet blijven waar hij nu is en Jos even lossen dat is volgens mij gewoon het enige juiste.

Maar hoe je het ook draait of keert er zijn weer eens kerels mee gemoeid die denken dat het gras bij de buren groener is😉