Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Massa is Kassa stopt, Peter Gillis verkoopt al zijn vakantieparken


Peter-Gillis

Peter Gillis bekend van de hitserie ‘Massa is Kassa’ op SBS6 heeft zijn kijkers jarenlang vermaakt met zijn zakelijke avonturen en extravagante levensstijl. Maar nu in een plotselinge wending lijkt het tij te keren voor de steenrijke vakantieparkmagnaat.

Laat ons even terugspoelen naar de gloriedagen toen Peter Gillis in 1986 zijn imperium begon met de aankoop van Camping en strandbad Oostappen in Asten voor de koninklijke som van 4,25 miljoen gulden. Vanaf dat moment groeide zijn koninkrijk uit tot de Oostappen Groep Vakantieparken een verzameling van juweeltjes in de kroon van de recreatie-industrie met als parel het Vakantiepark Prinsenmeer. Zijn financiële vermogen geschat op een adembenemende 85 miljoen euro leek onaantastbaar.

Echter zoals elk goed verhaal kent ook dit zijn tegenslagen. De recente jaren hebben een storm van uitdagingen gebracht met park na park dat de deuren moet sluiten onder druk van gemeentelijke besluiten. Het eens zo trotse Vakantiepark Prinsenmeer het vlaggenschip van Gillis’ vloot én het hart van ‘Massa is Kassa’, is nu slechts een echo van zijn vroegere glorie.

De dramatische climax nadert nu Omroep Brabant onthult dat Gillis in onderhandeling is over de verkoop van al zijn elf parken. De reden? Een opeenstapeling van problemen en financiële kopzorgen die de Oostappen Groep al maanden teisteren. Gillis de man die ooit de lakens uitdeelde, wordt nu geconfronteerd met de onverbiddelijke Bibob-toets, die zijn zakelijke toekomst in gevaar brengt. De inkt van de verkoopovereenkomst, die het einde van een tijdperk zou markeren, is nog steeds droog – uitgesteld door onvoorziene omstandigheden.

Wat de toekomst brengt voor Peter Gillis, zijn partner Wendy en het geliefde ‘Massa is Kassa’ is nog gehuld in mist. Eén ding is zeker: de tijd van zorgeloos genieten van zijn miljoenen vrij van de lasten die zijn imperium met zich meebrengt, nadert. In een wereld waar niets zeker is, behalve verandering, wachten wij in spanning af hoe dit verhaal zich verder ontvouwt. Zal Peter Gillis zijn koninkrijk kunnen redden, of is het tijd voor hem en Wendy om te genieten van de rust na de storm en betekent dit ook het einde van de tv-carrière van Peter.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als iedereen die geld van hem tegoed heeft de koppen eens bijelkaar zouden steken kunnen ze een faillissement aanvragen want anders zullen ze achter het net vissen denk ik.Als dit al niet te laat is. Het is echt niet voor niks dat hij nu alles verkoopt , zijn eigen toekomt zal hij ongetwijfeld veilig hebben gesteld in een of ander belastingparadijs de ellendeling🤬

Groot gelijk. De EU gaat sowieso onder. Beter nu genieten van wat je nog hebt!

Jij geeft zo iemand gelijk Sanne? Schandalig is het wat hij wil doen. Eerst iedereen maar eens betalen voor hij er van tussen gaat, die vent heeft heel wat ellende aangericht in Nederland en België. Hopelijk komt het nog goed voor de mensen die geen dak meer boven hun hoofd hebben dankzij die vlegel🤬 Ben er maar zuinig op Sanne en zout hem maar in en rook hem maar dan kun je varkensvlees een hele tijd goed houden🤮

Goed gezegd Nellie. 🐖😅🤣😂

Ja daar heeft ons Nellie lang over na moeten denken en een studie voor gevolgd om zo te kunnen spreken. Intelligente poetsdoek die Nellie. Als die het snapt dan is het niet moeilijk meer, net als jij, onnozel zieleke.

Applaus voor dit commentaar Nellie.

Onnozel zieleke!

Dat moeten ze met jouw ook doen zuurpruim, jaloers secreet. Alleen maar afgaan op wat de media laat zien. Media die op voorhand alles kapot maken, ongeacht welk onderwerp. En jaloerse sneuneuzen zoals jij zijn geen haar beter. Die mensen die suggereren nu geen dak meer boven hun hoofd te hebben, zijn zelf net zo dom en fout. Iedereen weet dat er op die parken niet meer permanent gewoond mag worden. Dus weten ze op voorhand dat ze iets doen wat risico’s met zich meebrengt. En dan nu allemaal gaan janken en permitteren over hoe fout Gillis is terwijl ze zelf die stap gezet hebben, en velen ook omdat ze dan lekker goedkoper konden wonen. Velen hebben er zelf meer dan genoeg van geprofiteerd. Berouw komt na de zonde. Geen greintje medelijden met die jankers. Als het allemaal was toegestaan waar die jankers zelf aan meegedaan hebben, dan zouden er niet zoveel mensen op zoek zijn naar een woning en hadden er wel meer gebruik gemaakt van zulke parken. Maar wat die jankers wel deden en van profiteerden door op die parken te gaan wonen, durven velen juist niet omdat het niet mag en daardoor de risico’s te groot zijn. Dus die profiteurs moeten nu niet naar alleen Gillis gaan wijzen. Ze hebben hier zelf ook een groot aandeel in en zichzelf in de shit geholpen, ze wisten dat het niet mag waar ze aan begonnen. Boontje komt om zn loontje. En lekker makkelijk om mensen na te praten wanneer ze roepen geld van hem tegoed te hebben. Niemand in de buitenwereld, ook jij niet kunt nagaan of dat daadwerkelijk zo is en of dat klopt. Roepen kunnen ze vanalles, betekent niet dat dat klakkeloos als waarheid aangenomen moet worden. Alleen zulke onnozelen waaronder jij ook valt, geloven wat anderen roepen en gaan daarmee iemand meteen als dader aanwijzen. Moet eerst nog maar allemaal maar eens bewezen worden dat het allemaal klopt waar velen nu ineens denken nog recht op te hebben. Als het daadwerkelijk zou zijn wat ze zeggen, dan zouden ze er allemaal stuk voor stuk een zaak van maken en dat doen ze niet. Dus dan kan je al twijfelen of het klopt wat ze zeggen. En lulsmoezen over dat zoiets te duur is en al die onzin is dikke bullshit. Iedereen heeft namelijk recht op een advocaat om via die weg hun geld te krijgen wat ze zogenaamd allemaal tegoed van hem hebben, zelfs al zouden ze geen cent te makken hebben, dan nog kunnen ze een advocaat in de arm nemen. En als alles wat ze roepen zou kloppen, zouden ze stuk voor stuk hun zaak winnen. Dus vanalles roepen en iemand alleen maar het slechtste toewensen, en verder niks doen om hun geld terug te krijgen, daar klopt het al niet. Anders zouden ze alles op alles zetten. En jij bent precies zo’n zelfde sneuneus. Maar roepen en klakkeloos alles napraten, zonder ook maar te weten van iedereen of het waarheid is waar ze zeggen recht op te hebben. Recht kan je krijgen bij de rechtbank, wel vreemd dat ze daar dan van weg blijven. Maar goed, ze wetem zelf verdomd goed dat ze zelf in dingen zijn gestapt die niet mochten. Dus lekker naar zichzelf wijzen, en schelden of hoe achterlijk en smerig en oneerlijk ze zelf dus ook zijn. Ze zijn geen haar beter. Lekker voorlopig maar in een tentje op de hei gaan liggen. Bezint eer gij begint, stelletje domme, jankende, onnozele zielen.
Verbeter de wereld begin jezelf ipv een ander nu alles in zn schoenen proberen te schuiven. Die dommerikken mogen nu fijn op de blaren zitten, door hun eigen stommiteiten. Het is gewoon te lachwekkend!
Geen greintje medelijden met zulke domme roeptoeters!
En iedereen mag zelf bepalen of ze Gillis de hand boven het hoofd houden, net zoals jij dat doet onnozele Nellie, bij die blaatapen die zeggen nog tegoeden te eisen hebben. Eisen doe je bij de rechtbank. Ga er maar van uit dat een groot aantal er beter van wil worden zonder er iets voor te doen. Die roepen vanalles waar geen bal van klopt. Net als jij papegaai Nellie. En nu aan de poets jij.

Soof het schelden wat jij doet laat zien wat voor iemand jij bent …nog minder dan niks dus!!!

Ik weet heel goed waarover ik het heb omdat ik er van zeer dichtbij bij betrokken ben. Zowel bij de gemeente als bij verschillende bewoners.

Iedereen mag een mening hebben ook jij maar schelden is gewoon erg min .
Nog een fijne dag en meer commentaar krijg je van mij niet en dat zal ook in de toekomst zo zijn.

Ik vind dat Soof wel gelijk heeft, alleen dat schelden vind ik niet erg aardig. Maar de mensen hebben dit met hun volle verstand gedaan dus nu Gillis niet de schuld geven. Ik ben geen fan hoe P. Gillis mensen behandeld maar als je hem om de één of andere reden niet mag kijk dan niet naar de serie. Hij heeft een hoop eigendunk en praat over zichzelf in de derde persoon, kortom het is een vreemde man. Maar goed, iedereen is anders en hij heeft zichzelf wel opgewerkt en daar mag hij wel trots op zijn maar een beetje normaler mag wel.

Cisca lees mijn reactie eens van 8 december!!!

Sterkte Nellie, ik leef met jullie mee.
En trek je niks aan van Soof, die hier puur & alleen is om te trollen.
Ik heb je vorige reactie gelezen.
Je hebt idd een goed punt!👍

Danke Julia😃 ik woon gelukkig niet op Prinsenmeer maar ken er wel enkele gezinnen die er wonen en die door zowel Gillis als door de gemeente Asten onrecht worden aangedaan en ja dat maakt me kwaad . De eerlijkheid is bij beide partijen ver te zoeken ook al weten de bewoners dat ze in sommige gevallen fout zijn zo ga je niet met mensen om!!!

Wat een langdradig verhaal..als je ecbt een zinnig punt had, zou je het niet in een ellenlang epistel hoeven in te pakken.
Je komt over als een tokkie met een erg laag IQ en EQ, met je onnozele scheldwoorden-vocabulaire.

Ken jij ze persoonlijk dan, dat jij alles zg zooooooo precies en perfect weet?!???😂
Snotneus met je grote waffel!

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Dina

Je bent echt ontzettend zielig als je zo’n lap nietszeggende tekst schrijft en ook nog mensen gaat uitschelden. En een ontzettende ouderwetse man die denkt dat vrouwen alleen maar kunnen poetsen.

Ik hoop dat de belastingdienst hem als hij zijn parken gaat verkopen, hem alsnog laten betalen voor wat al die jaren heeft ontdoken.
Ik las trouwens op Omroep Brabant dat hij alleen de parken verkoopt, en dat de grond van Ooststappen blijft. Dus dan blijft hij geld krijgen van die parken.

Jaloers secreet. Werk zelf maar wat harder, ipv dingen na te praten zonder te weten of het daadwerkelijk klopt.
Ik hoop…ik hoop… nog dommer dan een garnaal jij. Tis wat als een ander het goed heeft. Vieze misgunner. Pak je poetsdoek en weer aan de slag samen met papegaai Nellie.

Zo ordinair en agressief jouw onbeschofte reactie. Hoe durf je haar zo uit te schelden.
Iedereen heeft recht op zijn of haar mening. Accepteer het gewoon dat niet iedereen net als jouw is of denkt!
Ze moeten jou blokken op deze site.
Jouw scheldpartijen zijn absoluut niet acceptabel!
Ik heb je gerapporteerd!
Bye bye 👊👊👊

Dank je wel Dina, laat alsjeblieft gaan. Ik weet dat er hier mensen zijn die mij en elkaar steunen. En daar hoor jij ook bij. Maar laat je niet gek maken door zo’n persoon die alleen maar kan schelden. Als ik dadelijk de site afsluit, dan sluit ik zo’n persoon ook af. Ik ken hem/haar niet persoonlijk, dus dan raak je me ook niet/minder. En blokkeren heeft geen zin, ze komen toch weer terug onder een andere naam.
Maar wel lief dat je het voor me opnam.❤️

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Yvon

En lucht het op om je even op mij te kunnen af reageren Wendy?