Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Zijn Peter Gillis en Wendy Stiekem Getrouwd?


peter-gillis-wendy

Het gonst van de geruchten rondom vakantieparkmagnaat Peter Gillis en zijn vlam Wendy die elkaar naar verluidt in alle stilte eeuwige trouw zouden hebben beloofd. Het stel bekend van hun flamboyante levensstijl in de realityshow van Peter heeft de media en fans op het verkeerde been gezet door een huwelijksceremonie buiten de schijnwerpers om te organiseren. “Top secret!”, zo plaagt Wendy de nieuwsgierige achterban.

Tijdens een recent interview met Shownieuws wist Peter handig te navigeren rond de speculaties over zijn trouwplannen met Wendy. Zijn ontwijkende antwoorden wakkerden alleen maar meer speculatie aan. Wendy afkomstig uit Eindhoven en voorheen actief als kermisexploitante lijkt de perfecte match voor Peter. Sinds hun ontmoeting op één van Peters vakantieparken in april vorig jaar lijkt hun liefdesverhaal in sneltreinvaart te gaan.

Ondanks dat hun relatie nog pril is gonst het al een tijdje van de geruchten over een verloving of zelfs een geheim huwelijk. Peter zelf houdt de lippen stijf op elkaar: “Dat blijft een geheim. Misschien ben ik al getrouwd. Wie zal het zeggen?” Eerder liet hij al doorschemeren open te staan voor een huwelijk met Wendy, die naar eigen zeggen direct ‘ja’ zei op de hypothetische vraag.

Wendy heeft de geruchtenmolen zelf ook aangezwengeld door op sociale media te pronken met een opzichtige ring aan haar vinger hintend naar een mogelijke verloving. Recentelijk voedde ze de speculatie verder door een cryptische boodschap te delen: een verwijzing naar het artikel van Shownieuws over hun mogelijke huwelijk met de woorden “Top secret.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als dit waar is dan heeft Wendy nog veel minder verstand dan ik dacht sjeetje πŸ€‘

at geeft ze daar wel antwoord op en bind hij meestal wel weer in. Dus wie weet . et die Nicol was het 3 x niks en zij heeft ook al genoeg met haar vorige relaties gehad.Wie zijn wij dan om het af te katten, ik in ieder geval niet. Misschien leert ze hem om wat meer inlevings vermogen te krijgen.\

Een narcist heeft geen inlevingsvermogen .
Ook Wendy kan hem dat niet leren, hij houd teveel van zich zelf, en alleen wat hij zegt is waar.

Wendy en πŸ– doen ook echt alles om maar in de media te blijven komen. Hoe vaker van zulke onzin berichten, hoe minder mensen hen nog serieus blijven nemen. Ik nam hem sowieso niet serieus meer, net als sommige mensen hier.