Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Overheid grijpt keihard in bij Peter Gillis’ illegale praktijken op vakantiepark


Peter Gillis, de eigenaar van het vakantiepark in Arnhem, heeft zichzelf in warm water geworpen door het park om te toveren tot een arbeidsmigrantenpark. Dit is in strijd met het bestemmingsplan en de gemeente Arnhem is het zat. Volgens een woordvoerder van de gemeente, is de situatie onacceptabel en moeten er snel maatregelen worden genomen.

De gemeente Arnhem heeft al een deel van de arbeidsmigranten elders gehuisvest en nu willen ze dat het bestemmingsplan wordt aangepast om te voorkomen dat Peter nog meer arbeidsmigranten huisvest. Een ambtenaar van de gemeente Arnhem zegt: “De huisjes zijn verloederd en niet geschikt om in te wonen. We moeten dit probleem snel aanpakken voordat er nog meer mensen in onacceptabele omstandigheden moeten leven.”

Peter Gillis lijkt niet erg onder de indruk van de dreiging van de gemeente Arnhem en heeft verklaard dat hij niets zal veranderen aan zijn beleid. Het lijkt erop dat de gemeente Arnhem nu alle middelen zal inzetten om Peter Gillis aan te pakken en het park weer in overeenstemming te brengen met het bestemmingsplan.

Maar Peter heeft niet alleen problemen met de gemeente Arnhem. De gemeente Peel en Maas had Peter al eerder een boete opgelegd. Peter moest een dwangsom betalen van 250.000 euro voor 10 juli. Peter heeft deze dwangsom opgelegd gekregen voor het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten. Peter doet dat blijkbaar in meerdere parken dus.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ze moeten alle parken sluiten hij deug niet en licht de boel op met illegaal verhuur van zijn krotten

Ach wat maakt het uit voor crimi Peter.Hij word toch de hand boven het hoofd gehouden door J de Mol .Dus hij kan doen en laten wat ie wil.Talpa laat hm.niet vallen helaas.

Daar wil je toch ook niet meer op vakantie tussen al die immigranten gaan zitten

Ik vind het juist een goed.
Die mensen hebben tenminste.
Onderdak.
En niet zoals zovelen die de geest uithangen. Omdat
Er niets geleerd word.
Wat is het toch een huichelaarij.j

Die mensen mogen dan 700 per maand aftikken voor een verloederde stacaravan waar ze met 10 mensen in wonen. Uiteraard oer persoon betalen. Onderhoud word nooit gedaan. . Geen enkele vakantieganger wil hier jou wonen. Die mensen worden totaal uitgebuit

“Peter Gillis lijkt niet erg onder de indruk van de dreiging van de gemeente Arnhem en heeft verklaard dat hij niets zal veranderen aan zijn beleid.”
Ik denk dat Peter hierbij toch echt pech heeft. Als een gemeente bepaald dat er niet op een vakantiepark gewoond mag worden, kan hij hoog en laag springen om zijn beleid niet te willen veranderen. Maar dan trekt hij toch echt aan het kortste eind.