Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zeer nare beelden van wangedrag Jan Smit opgedoken


Jan-Smit

Het drama rond Jan Smit en het Eurovisie Songfestival neemt een onverwachte wending. De zanger en presentator lang een vertrouwd gezicht bij het muziekevenement heeft besloten zijn rug te keren naar het Songfestival, inclusief zijn rol als commentator. Officieel omdat hij na jaren van toewijding plots de tijd heeft gevonden voor een wekelijkse radioshow. Maar insiders fluisteren over een diepere kloof over een onenigheid zo groot dat zelfs de glimlach van Jan niet meer kon verbergen wat er echt speelt: een vete van jewelste.

De onthulling door RTL Boulevard van nooit eerder vertoonde beelden van een nare vijandige Jan die openlijk botst met verslaggever Aran Bade, werpt een nieuw licht op de zaak. De confrontatie waarbij Jan zijn ongenoegen niet onder stoelen of banken steekt laat een hele andere kant zien van de anders zo sympathieke zanger.

Het conflict lijkt te draaien om de inzending van Mia & Dion die volgens geruchten niet de goedkeuring van Jan kon wegdragen. Zijn reactie op vragen hierover? “Bespaar je de moeite.” Zijn afwijzing is duidelijk. Zelfs een simpele vraag over een evaluatie van het Songfestival wordt door Jan met minachting ontvangen. “Ik denk dat je naar Beter Horen moet, Aran.”

De situatie escaleert wanneer Aran opmerkt dat hun gesprek uitgezonden zal worden. Jan’s houding vol vijandigheid en persoonlijke aanvallen verrast niet alleen Aran maar ook de kijkers thuis. “Omdat ik er geen behoefte aan heb. Het zegt meer over jou dan over mij,” bijt Jan de reporter toe.

De keuze van RTL Boulevard om het interview destijds niet uit te zenden, maar nu wel voegt een extra dimensie toe aan het verhaal. Was het vertrek van Jan bij het Songfestival een lang broeiend conflict en is Jan niet eerlijk over de echte reden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een omhooggevallen kwal!
Ruzie met iedereen: zus, vader, voetbalclub, songfestival-commissie, Nick en Simon jarenlang etc.
Zo’n vervelend ventje!🤮

Vieze leugenaar.🙄

Ik heb het altijd al een erg over het paard getild ventje gevonden, hij is er al volwassene niet beter op geworden.