Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Filmpje van Waylon gelekt waarin hij walgelijke dingen zegt tegen een vrouw


waylon

Er is een filmpje gelekt waarop te zien is dat Waylon vreemd gaat of in ieder geval een poging waagt. In de videoboodschap die meer weg heeft van een slecht bedachte verleidingstactiek dan van een romantische geste, richt Waylon zijn pijlen op een lesbienne met woorden die de wenkbrauwen doen fronsen.

Yvonne Coldeweijer bracht het filmpje naar buiten. “Het is een clipje van Waylon buiten de studio van The Voice,” begint ze, ons meenemend naar het moment van de opname. De rockster blijkbaar niet gehinderd door enige vorm van zelfreflectie of respect en waagt een poging om het lesbische meisje van haar geaardheid te ‘bekeren’, een actie zo ver van elke vorm van acceptatie dat het bijna surrealistisch aanvoelt.

De woorden die uit Waylon zijn mond rollen, “Godverdomme, wat heb jij een verkeerde keuze gemaakt in je leven. Ik ben wat dat betreft ook een vieze smerige k*nkerhond en ik ben een man en daar heb je niks aan. Maar Michelle, ik zag een foto van jou en ik was zwaar onder de indruk.”

Deze poging tot verleiding gericht aan ‘Michelle’, een meisje dat hij backstage heeft ontmoet slaat om in een gênante vertoning van mannelijk chauvinisme en gebrek aan inlevingsvermogen. Willem, die zijn heteroseksualiteit benadrukt alsof het een prestatie is eindigt zijn bericht met een geluid dat niets anders dan afkeer oproept.

Yvonne en haar podcastcollega Mark Koster kunnen hun verbazing en amusement niet verbergen. Het is de vraag wat Bibi de vriendin van Waylon gaat doen na het zoveelste verhaal wat nu opduikt over Waylon zijn vreemdgaan praktijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties