Het laatste showbizz nieuws

blog

Steeds meer bn’ers dragen een sport bh en dit is waarom


sport

Het dragen van een sport bh wordt vandaag de dag steeds populairder. Zo zien we dat ze niet alleen worden gedragen tijdens het sporten, maar ook veel vaker casual worden gedragen door veel vrouwen, bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden. Waarom deze bh’s zo populair zijn en waarom het vooral ook belangrijk is ze te dragen tijdens het sporten, leggen we je aan de hand van een aantal praktische voorbeelden uit. Dus ben je regelmatig in de sportschool te vinden of doe je een andere sport waarbij je veel moet bewegen, dan is het belangrijk om even goed op te letten. Naast dat een sport bh stoer staat, is het ook voor je lichaam en uiteindelijke gezondheid belangrijk.

Waarom bn’ers kiezen voor een sport bh

BN’ers staan bekend om hun vaak opvallende outfits. Het is dus ook niet zo heel gek dat ze dit ook doen tijdens het sporten. Zo is de Freya sport bh bijvoorbeeld bij Famke Louise enorm populair, maar zien we ook dat veel andere bn’ers regelmatig in een fancy sport bh in de sportschool staan. Naast dat een sport bh dus zorgt voor een modieuze outfit tijdens het sporten, biedt het ook de ondersteuning die je borsten en rest van het lichaam nodig heeft tijdens het sporten.

Ondersteuning op maat

Een sport bh biedt de juiste ondersteuning die nodig is tijdens intensieve workouts. Het houdt de borsten op hun plaats en vermindert de beweging, waardoor je comfortabeler kunt bewegen en geen last hebt van pijnlijke schokken. Bovendien kunnen sommige sport bh’s specifieke zones extra ondersteunen, zoals de rug of de borstspieren. Dit kan ervoor zorgen dat je beter presteert tijdens je training. Vooral wanneer je intensief sport, is een shock absorber belangrijk, zodat je borsten net even dat beetje extra ondersteuning krijgen, die ze bij een normale sport bh niet krijgen. Hierbij moet je denken aan het lopen van een marathon.

Voorkomen van schade aan het borstweefsel

Door een sport bh te dragen, kun je lichamelijke schade voorkomen. Tijdens het sporten kunnen de borsten heen en weer bewegen, wat kan leiden tot pijnlijke klachten zoals stuwing, tepelkloven of zelfs beschadiging van het bindweefsel. Een goede sport bh minimaliseert deze schade en zorgt ervoor dat je ongestoord kunt blijven sporten. Misschien merk je deze ongemakken niet direct tijdens het sporten, maar ze kunnen op lange termijn wel zorgen voor serieuze klachten. Doordat je borsten geen spieren bevatten, kan het zijn dat het weefsel slap wordt, waardoor je last kunt krijgen van hangende borsten.

Comfort tijdens het sporten

Een sport bh is ontworpen om comfort te bieden tijdens fysieke activiteiten. Het materiaal is ademend, vochtafvoerend en rekbaar, waardoor je huid droog blijft en je lichaam kan ademen. Daarnaast zijn sport bh’s vaak voorzien van verstelbare bandjes en sluitingen, zodat je de pasvorm kunt aanpassen aan jouw lichaam. Twijfel je nu welk model het beste bij je past, dan is het aan te raden naar een sportzaak te gaan, zodat een medewerker met je kan meekijken welk type sport bh het beste bij je past.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties