Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Famke Louise losgeslagen: Slaat mededeelneemster in realityshow


famke-louise

In het broeierige oerwoud van televisiedrama’s waar de spanning te snijden is en het zweet van de voorhoofden parelt heeft Famke Louise weer eens de schijnwerpers op zich gericht. Ditmaal niet door haar muzikale escapades of haar beruchte optreden bij Jinek waar ze tijdens de corona-periode de gemoederen verhitte met een statement tegen de maatregelen. Nee, Famke heeft zich op een geheel andere manier laten gelden in het nieuwste seizoen van het pogramma “Echte Meisjes in de Jungle”.

Het programma ontaardde in een spektakel waarbij bekvechten en fysiek geweld de boventoon voerden. En Famke Louise, ooit bekend geworden door hits als “Op me Monnie” en controversiële uitspraken stond dit keer in het middelpunt van een confrontatie die niemand zag aankomen.

De aflevering nam een onverwachte wending toen een discussie tussen de deelneemsters uit de hand liep. Woorden werden wapens en voor we het wisten, transformeerde de jungle van een plek van avontuur in een arena van conflict. Famke die in het verleden al had laten zien niet bang te zijn om voor haar mening uit te komen nam de confrontatie wel heel letterlijk. Een mededeelneemster werd het slachtoffer van Famke’s onverwachte agressie, waarbij een fysieke confrontatie het gevolg was.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat kind is gek en welke hits, dat is een complete nobody.