Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Rachel Hazes

Rachel Hazes onterfde haar zoon, omdat ze niet wilde dat Monique met dure tassen liep


Rachel-Hazes

In een exclusief gesprek met het weekblad Story, direct na de grootse opening van haar gloednieuwe brasserie in het zonovergoten Spaanse Torremolinos, doet Rachel een boekje open over de familievetes die de Hazes-clan blijven achtervolgen.

Het meest pikante detail? André Hazes zou toch van de erfenis zijn uitgesloten en wel op advies van Marieke van Been, Rachel’s voormalige hartsvriendin. “Marieke heeft op mij ingepraat alsof het een scenario uit een soap was. ‘Dat zou ouwe Dré nooit hebben gewild. Wil je echt dat zij, wijzend op Monique Westenberg paradeert met jouw Louis Vuitton-tas?’”, deelt Rachel met een verbitterde toon.

“Ik heb me door Marieke laten meeslepen en André daadwerkelijk onterfd,” geeft Rachel toe, haar stem doordrenkt van spijt. “Marieke draait het nu zo dat ik de boosdoener lijk, terwijl het haar idee was. Ze vergeet gemakshalve dat ik het besluit later heb herzien. Maar of André nu weer in mijn testament staat? Daar laat ik me niet over uit.”

De verhouding tussen Rachel en haar dochter Roxeanne lijkt daarentegen onherstelbaar beschadigd. Met een hart vol littekens verklaart Rachel dat een verzoening met Roxeanne niet langer op haar verlanglijstje staat. “Na alles wat er gezegd en gedaan is, na de beschuldigingen en de pijn, hoeft het voor mij niet meer. Ze is en blijft mijn dochter, dat staat buiten kijf. Mocht ze ooit hulp nodig hebben, dan ben ik er voor haar. Maar samen aan één tafel zitten? Dat hoofdstuk is afgesloten.”

Dus Rachel geeft niet zichzelf de schuld van het onterven van haar zoon, maar haar beste vriendin. Dat is typisch Rachel zij doet nooit wat verkeerds.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Haha die Ras..Steve Brown had er een mooie benaming voor..het begint met biefstuk… Ik denk toch dat er weinig moeders zijn, die zo’n sterk karakter hebben als Raggel zich door een ander aan laten praten of ze hun kinderen wel of niet moeten onterven. Flauwe kul is het.Ze maakt de centjes van die ouwe liever zelf bij leven op.

Wat willen de mensen toch ? Zo een lieve onschuldige vrouw, waarom doen de mensen haar dit aan ? Menig één zou zo een lieverd als moeder willen hebben, altijd eerlijk, altijd het beste voor haar kinderen en kleinkinderen, zelf voor de liefdes van haar kinderen wil ze alleen maar het beste en cijfert ze zichzelf helemaal weg. Onbeschrijfelijk !!!!!

Je bedoelt dit toch wel heel sarcastisch hoop ik.

Wat dacht jij dan Simon. Je heet trouwens net als mijn oudste broer. Nee ik vind dit één van de ergste “vrouw ” ter wereld.Ze denkt echt alleen maar aan zichzelf. Fijne avond.

😂😂😂😂😂😂

Ik sta met mijn oren te klapperen.
Hebben we het over dezelfde vrouw.

Lief en onschuldig is nou niet bepaald het beeld wat de wereld krijgt van dat mens. De personen met wie ze overhoop ligt is eindeloos van haar eigen kinderen, vader en moeder vroeger tot de Kluiverts enz enz. Allemaal omdat het zo’n lieverd is. De schat. Haar leven is een aan eenschakeling van rechtszaken allemaal omdat het zo’n lieverd is. Ras houd van 2 dingen in het leven, zichzelf en geld.

Wat een zieke psycho vrouw.
Enige waar ze van houdt is zichzelf & geld geld geld.🤮💰💸

De erfenis van haar bijna ex destijds ingepikt & dan nog zo gierig.
Smerig loeder ipv een moeder.
Zo in-en-in vals en slecht is zij.

Hoe kan mevrouw van Galen als niet-erfgename een 100% erfgenaam onterven?

Zij heeft nooit recht gehad op de nalatenschap! Dus hoe kan dit überhaupt?

Advocaten die dit lezen: leg mij dit in Teletubbies taal uit a.u.b.? Alsof ik een kind van 4 ben die dit uitgelegd moet krijgen en naderhand een proefwerk over ga krijgen a.u.b. Want anders gaat mijn fantasie ermee lopen en dan krijg ik de verkeerde conclusies!

Bedankt alvast.

Vrijwel niemand kent Rachel persoonlijk en toch hebben een aantal figuren een uitgesproken mening over haar. Is het dan de moeite waard om aan zulke onzin nog enige aandacht te schenken ?

😂Ken jij Monique & Roxeanne wel persoonlijk dan????😂🤭🥴
Die je constant loopt af te zeiken en als walgelijk persoon neerzet.
Je spreekt jezelf ontzettend tegen.😉🙈😆

Even een adviesje aan het schrijversclubje: als ik of wie dan ook iets schrijft, vraag je dan altijd eerst af of diegene wel/niet gelijk heeft. En bedenk daarna hoe je op een fatsoenlijke manier een onderbouwd commentaar gaat geven

Het gaat niet over gelijk of ongelijk.Het gaat over een mening die inderdaad fatsoenlijk onderbouwt mag worden .Maar als iemand daar bepaalde namen of uitdrukkingen aan geeft is dat ook prima natuurlijk.Je hoeft er niet op in te gaan .Gewoon dat zelf laten waar je een hekel aan heb .En zo belangrijk is het nu ook niet het is niet dat je hier de wereld zit te verbeteren hoor

Lachwekkend en oohh zo hypocriet🤪
Jij kent die gewetenloze vrouw ook niet persoonlijk & hebt ook (onzettend positieve) een mening over haar.

Aldus de buikspreekpop van heks Van Galen😉😝
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Gezien jou berichten steeds beantwoord je je eigen vraag .Ook jij heb een uitgesproken mening En voor ons allen geld een mening is een mening geen waarheid

Laatst bewerkt op 15 dagen geleden door Elly

Een aantal figuren? De figuur Rachel Hazes is overal nadrukkelijk aanwezig. Zo aanwezig dat heel Nederland wel een mening over haar heeft gevormd, of kan vormen. Al of niet in samenwerking met haar bestie de roddeljournalist. Verder heeft de figuur Rachel Hazes met de hele wereld bonje, of het nou haar zus is, vader, moeder, kinderen, Kluiverts, vriendin, inmiddels de van Soelens… de lijst is eindeloos. Overigens zou ik bij deze het figuur Rachel Hazes nog willen feliciteren met haar aankoop, een kat in de zak. Miauwwww.

Zelf steelt ze als de raven -zelfs van haar eigen familie- die beroeps-golddigger. En dit dan vervolgens volop projecteren op de partner van haar kind.
Enige zelfreflectie is Raggel vreemd.

Ondertussen in Torremolinos…de eerste beelden van Raggel die hard aan het werk is zijn terug te kijken bij de fam. Rutten ( Polopos) op YouTube, die hadden er ook even 150 km voor omgereden maar ja ook toevallig in de buurt en er niet vies van om tegen bekende Nederlanders aan te schurken.

Haha die luiaard & werken 😂😂😂
Ze zal wel 5.minuten voor de camera haar toneelspel uitvoeren.
En daarna..languit bakken op het strand😝😆 haar verschrompelde huid nog meer vernietigen.
Kijken hoelang ze het volhoudt zonder ruzie.😉

Smeerlap dat orfinaire tokkiewijf!🤮😝🙄 Gelukkig geen soap van die dief die haar eigen gezin besteelt.
En zichzelf verrijkt met andermans geld & over lijken gaat.
Harteloos onmens is ze.