Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Cosmetische ingreep Peter Gillis loopt uit op een drama


peter-gillis-wendy

Wendy van Hout beter bekend als de wederhelft van Peter Gillis heeft de tongen flink losgemaakt met een onthulling. Bij een kiekje waarop zij en Petertje stralend te zien zijn deelt ze met een vleugje humor: “Facings laten zetten. Kei blij mee!” Maar houd de champagne nog maar even koud, want het blijkt allemaal één groot grollenfestijn.

Met een digitale kwinkslag die meer weg heeft van een carnavalsgrap, heeft Wendy de illusie gewekt een bezoekje te hebben gebracht aan de cosmetische tandarts, een illusie die zo overtuigend was dat menig volger twee keer moest knipperen. De foto toont namelijk een grijns die elke tandarts nachtmerries zou bezorgen, dankzij een filter die hun tanden transformeert in een formaat waarbij zelfs een giraffe zich bescheiden zou voelen.

Maar het verhaal neemt een wending richting het serieuze wanneer blijkt dat Wendy in het afgelopen jaar daadwerkelijk een bezoek heeft gebracht aan het ziekenhuis voor een ingreep. Dit keer geen cosmetische capriolen voor een Hollywood-lach, maar een operatie die ze al langere tijd op haar verlanglijstje had staan. Een cryptische video op TikTok, waarin ze terugblikt op haar 2023, onthult een momentopname van Wendy in een ziekenhuisbed, met de veelzeggende tekst: “Eindelijk mijn lang gewenste operatie.”

Hoewel de specifieke aard van de operatie gehuld blijft in mysterie, suggereert het bijschrift dat het iets anders betreft dan het perfectioneren van haar glimlach. Het gerucht gaat dat Wendy mogelijk een ‘upgrade’ heeft ondergaan die niets met haar tanden te maken heeft, maar alles met een twinkeling die je niet in je mond, maar ergens anders vindt.

Hieronder de beelden:

peter
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stelletje mafkezen, zo lollig zijn ze niet. 🐽

Eigenlijk lachen ze de slachtoffers (mensen die op zijn vakantieparken stonden/woonden) 🐖 gewoon keihard uit.

Hij is zo uit gelachen, als hij hopelijk financieel helemaal leeg getrokken word, en in de gevangenis beland.

Ja, deze of volgende maand begint eindelijk de eerste rechtzaak tegen 🐖