Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Van vakantiepark naar de cel: Peter Gillis mogelijk jaren de bak in


Peter Gillis

De storm rond Peter Gillis, de flamboyante realityster en vakantieparkmagnaat, zwelt aan tot een orkaan die zijn hele imperium dreigt mee te sleuren. Het Openbaar Ministerie heeft de aanval ingezet op Gillis met een rechtszaak die niet alleen zijn financiële, maar ook zijn persoonlijke leven op zijn grondvesten doet schudden. De hoofdrolspeler van ‘Massa is Kassa’ staat op het punt om de prijs te betalen voor een reeks beschuldigingen die rechtstreeks uit een scenario van een misdaaddrama lijken te komen.

Op 19 maart neemt de saga een cruciale wending met de start van een regiezitting over mogelijke belastingfraude door Gillis. De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD), de speurneus van de Belastingdienst deed al vier jaar geleden een inval bij verschillende parken van Gillis. De vakantieparkeigenaar bekend om zijn gouden kranen en flamboyante levensstijl wordt nu officieel vervolgd voor het manipuleren van zijn administratie en het ontduiken van vennootschapsbelasting. De aanklachten zijn niet mals: onjuist voeren en bewaren van administratie, het verstrekken van onvolledige informatie aan de Belastingdienst, en het niet (tijdig) doen van aangifte.

Maar de juridische perikelen houden daar niet op voor Gillis. Naast de donkere wolk van belastingfraude hangt er een nog dreigender onweer boven zijn hoofd: het strafrechtelijk onderzoek naar meerdere vermeende mishandelingen van zijn ex-partner Nicol Kremers. De details van deze zaak zijn nog in nevelen gehuld, maar het Openbaar Ministerie hint op een spoedige onthulling. De vraag is niet óf, maar wánneer Gillis zich moet verantwoorden voor deze ernstige aantijgingen.

In de schaduw van zijn luxueuze levensstijl en de glinstering van zijn vakantieparken schuilt dus een mogelijk duistere uitkomst voor Peter. Hij kan jaren achter de tralies belanden. De zakenmagnaat, die zich tot nu toe onaantastbaar waande, staat aan de vooravond van misschien wel de grootste uitdaging in zijn leven. Zal hij het hoofd boven water kunnen houden, of gaat hij kopje onder in de golven van gerechtigheid?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tja, dat was te verwachten.
Hoogmoed komt voor de val.

Dat zal tijd worden en dan ook vergoedingen aan de gedupeerde mensen op zijn parken betalen.

Dat ze hem maar lang op water en brood achter de tralies zetten. Valt hij misschien ook nog wel een paar kilo af.