Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Volgers in shock door nieuwe look van Anouk


anouk

Anouk de rockdiva van Den Haag staat bekend om haar onconventionele stijlkeuzes zowel muzikaal als qua uiterlijk. Haar kapselhistorie is rijk aan verrassende transformatie, van een volledig kaalgeschoren hoofd tot het dragen van een bloempotkapsel. Nu in een nieuwe wending die de tongen weer flink doet roeren, heeft Anouk gekozen voor een look die op een Russische vechtsporter lijkt.

Deze gedurfde verandering heeft echter voor onrust gezorgd onder haar trouwe fans. Gezien Anouk’s eerdere gezondheidsproblemen veroorzaakt door overdosissen voeden de speculaties zich met zorgen. “Weer aan de drugs?” vragen sommigen zich af bezorgd dat hun muzikale heldin wellicht weer een duistere periode doormaakt. De suggestie dat Anouk’s extreme kapselwijziging een teken kan zijn van dieper liggende problemen houdt haar aanhang in zijn greep.

Maar misschien is deze zorg ongegrond. Het is ook goed mogelijk dat Anouk, altijd de rebel simpelweg geniet van het spelen met haar imago onverschillig voor de conventies en verwachtingen van anderen. Misschien was het gewoon tijd voor een verandering een manier om zichzelf opnieuw uit te vinden of simpelweg het resultaat van een opwelling.

Hieronder de foto:

anouk
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het was een griezel, het is een griezel en het zal altijd een griezel blijven.
🤮

(In mijn optiek dan, om fans van haar niet te beledigen)
Want dat is nooit mijn bedoeling.
Ieder zijn smaak.

Dezelfde look hebben Joni Mitchell en Madona, de vraag is wie is haar inspiratie?
Het is moeilijk te geloven dat Madona haar idool is, dat betekent dat Joni Mitchell invloed had op haar nieuwe look.

Als zij voor gek wil lopen moet zij dat toch zelf weten.Daar hoef je niet voor in schock te raken

Anouk heeft zo’n stoer imago. Het is echter een burgertrutje, dat haar hele privé-leven in de rioolpers laat opschrijven met foto’s en al. Dat is haar bijverdienste. Die grote mond is slechts een pose.