Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hoe overleven Ik Vertrek-Koppel Lois en Jermain in Dubai? Waar Komt het Geld Vandaan


ik vertrek

Lois en Jermain hebben de harten van menig televisiekijker veroverd met hun avontuurlijke sprong naar Dubai vastberaden om de woestijnstad te veroveren met hun unieke stroopwafelimperium. Deze ondernemende zielen die Nederland achterlieten voor een leven vol zon, zand en zoetigheid zijn het gesprek van de dag geworden. Hun verhaal vol goede moed en ondernemersgeest roept echter meer vragen op dan antwoorden.

Toen het jonge gezin, inclusief een dochtertje van nog geen jaar oud en een tweede wonder op komst, hun intrek namen in een luxueuze woning in Dubai, begonnen de tongen te wagelen. “Hoe is dit financieel haalbaar?” vroegen kijkers zich af op sociale media. De pracht en praal van hun levensstijl in een van de duurste steden ter wereld leek haaks te staan op de inkomsten van een startende stroopwafelkraam.

De concurrentie in Dubai bleek feller dan verwacht en met de gezinsuitbreiding om de hoek leek de droom van Lois en Jermain op losse schroeven te staan. Ondanks deze tegenslagen, het gezin leefde in een dure woning en had zelfs een nanny voor de kinderen. Kijkers krabden zich achter hun oren: “Hoe financieren ze dit alles?” werd er gespeculeerd op X. “Een stroopwafelkraampje levert zo veel op in Dubai?”

De kritiek en het ongeloof stapelden op, tot het moment dat Lois en Jermain besloten het mysterie rond hun financiële situatie te ontrafelen. Op TikTok onthulden ze dat hun leven in Dubai niet alleen gefinancierd werd door de verkoop van stroopwafels. “Naast onze avonturen met stroopwafels runnen we ook nog een ander bedrijf in Nederland,” legde Lois uit. “We leven hier normaal, zonder buitensporige luxe.”

Deze onthulling bracht een nieuw licht op de zaak en bood een antwoord op de brandende vraag die kijkers bezighield. Met een extra bron van inkomsten vanuit Nederland konden Lois en Jermain het zich veroorloven om hun droom in Dubai na te jagen zonder dat ze volledig afhankelijk waren van het succes van hun stroopwafelkraam.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En niet te vergeten: je betaalt daar geen belasting.
Elke cent die je daar verdient is voor jezelf.
Je moet alleen niet de pech hebben om daar door je enkel te gaan of aangereden worden door een geïmmigreerde Pakistaanse taxichauffeur, want dan betaal je de hoofdprijs in het ziekenhuis.
Probeer maar eens aan een Sjeik uit te leggen wat BTW en loonbelasting is.
Daar snappen ze helemaal niets van.

Denk bij Dubai altijd aan de porta potty story’s. Misbruik van vrouwen in het kwadraat.

Ga een echte baan zoeken guppies!
Beetje stroopwafels verkopen, daar kan je toch geen gezin mee onderhouden.
Wordt eens volwassen.

Echt goeie business hoor stroopwafels. Zo’n wafel kost 11 cent om te maken met dat kant en klare meel dat ze gebruiken. Natuurlijk, ik zie geen kwaad in de mensheid en er is daar verder niets te beleven in Dubai, anders kan je aardig daar de witte was doen met stroopwafels.