Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama: Donderdag gaat het zo veel sneeuwen dat er complete chaos wordt verwacht


sneeuw

De weergoden lijken ons een spectaculaire wending van het weer te brengen, met een scenario dat klinkt als het script van een spannende winterthriller. Terwijl in het zuiden en midden van het land de regen met bakken uit de hemel valt worden de inwoners van het noorden en noordoosten getrakteerd op een winterse verrassing. Weeronline voorspelt dat deze gebieden zich kunnen opmaken voor een kortstondig wit wonderland met mogelijk een sneeuwdek van 1 tot 3 centimeter.

De koude lucht maakt haar intrede op woensdag en houdt ons land in haar greep tot en met donderdag. De thermometer zal op woensdag moeite hebben om boven de 7 graden uit te komen en in de nacht die volgt flirt het kwik met het vriespunt. Lokaal kunnen de inwoners zich zelfs opmaken voor een vorstig ontwaken.

Vooral Groningen lijkt het toneel te worden van deze winterse intermezzo, met mogelijk gladde wegen als gevolg. Een scenario dat niet alleen zorgt voor een visueel spektakel, maar ook de nodige voorzichtigheid vereist van weggebruikers.

Maar zoals elke goede thriller kent ook dit weerbericht een plotwending. Vrijdag begint de opmars naar warmere temperaturen en tijdens het carnavalsweekend lijkt het zuiden van het land het decor te worden van lenteachtige taferelen. Met temperaturen die lokaal oplopen tot 14 graden, is het echter nog de vraag of de carnavalsvierders hun feest in droge of natte omstandigheden zullen vieren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een sneeuwdek van 1 tot 3 cm noemen jullie dat een drama? Hoe was het een paar weken geleden in Zuid-Limburgs waar ongeveer 15 cm sneeuw was gevallen. En dat bleef ook nog een aantal dagen liggen.

Weer erg overdreven om van drama te spreken vanwege een klein sneeuwlaagje dat waarschijnlijk weer snel weg is .Jullie moeten het woord drama niet zoveel gebruiken .

Limburg telt niet mee voor de randstad/chgrachhhhtencggggojdel.

K*T-land & K*T klimaat.🤮
9 maanden p/j herfst/winter.
😜😜😜

Bij ieder weertype raakt men in Nederland in de stress; ijskoud, bloedheet, storm, regen en sneeuw – ieder normaal leven moet totaal in de war gebracht worden en de overheid kan er al helemaal niet mee omgaan, zoals OV uit dienst en water op rantsoen.

Het regent dat het giet, welke sneeuw??