Het laatste showbizz nieuws

blog

Heren regenjassen sale, waar kies je voor?


regen

Ben jij toe aan een nieuwe regenjas, denk dan eens verder dan het polyester regenpak wat je bij de fietshandel haalt. Deze aloude regenpakken komen van pas tijdens lange fietstochten; je trekt ze zo over je kleding aan. Maar dat is nu juist ook het nadeel, iets wat iedere fietser kent: je krijgt het zo verdraaid warm in zo’n plakkend regenpak. Dit is dus ook de reden dat vele fietsers denken ‘laat maar gaan’ – tenzij er echt door een wolkbreuk gefietst moet worden. Dit traditionele regenpak brengt eigenlijk geen fijne associaties met zich mee. Toch bewijst de huidige generatie regenpakken dat ook deze technologie veranderd is tot een volwaardig ademend regenpak.

Kies voor een gevoerde heren regenjas

Het is opvallend hoe weinig jeugd, maar ook volwassenen, nog geheel in een regenpak door de regen fietsen. Het lijkt alsof ze echt allemaal kletsnat arriveren op het werk of school, maar schijn bedriegt. Tegenwoordig koop je sportieve, gevoerde regenjassen, die nauwelijks van een doorsnee jas te onderscheiden zijn. Een regenjas heren bevat vaak een gecoate kunststof, van een superieure kwaliteit, waardoor deze niet alleen geheel waterdicht is, maar ook ademend. Zijn deze regenjassen dan ook nog eens gevoerd, dan houdt niets je meer tegen om die regenbui te trotseren. Maar ook voor outdoor activiteiten zijn veel soorten modellen geschikt, of juist voor wat chiquere gelegenheden. Het is niet moeilijk om voor de juiste look en omstandigheden te kiezen met de grote eigentijdse keuze aan heren regenjassen van dit moment.

Regenpak nieuwe stijl

En voor wie toch graag een geheel regenpak koopt is het goede nieuws dat het regenpak tegenwoordig niet meer het kleffe pak uit het verleden is. Ook deze regenpakken zijn geheel waterdicht én ademend – en een stuk minder fel gekleurd. Je gaat dus niet meer in kanariegeel of fel oranje de weg op, maar in grijs en blauwtinten bijvoorbeeld.

Soorten heren regenjassen

Kies je eigen type regenjas uit het grote aanbod:

  • Gevoerde regenjassen
  • Rubberen regenjassen
  • Verschillende modellen: enkellang, mantel, A-model, jack, gewatteerd, getailleerd
  • Hoogwaardige waterdichte, ademende stoffen
  • Extra comfort zoals ritszakken op mouwen en verstelbare details
  • Volledig regenpak: broek en jas
  • Poncho

Heren regenpakken Sale

Wat is er leuker dan die mooie korting pakken op een heren regenjas of regenpak? Let daarom extra op goede aanbiedingen en acties. Meestal maak je in het voorjaar of tijdens de zomer het meeste kans op goede acties; winkeliers willen graag van de oude collectie af en nog voor het nieuwe regenseizoen begint gaat de oude regenkleding in de uitverkoop. Overigens is er niets mis met die oude collectie!

Voor de hipste regenjassen moet je bij het modemerk ilse jacobsen zijn. Deze Deense designer brengt hoogwaardige regenkleding op de markt van een absolute A-kwaliteit. Kijk daarom snel op de ilse jacobsen regenjas sale, hier vallen vaak mooie kortingen te halen.

De meeste mode webshops verkopen regenkleding. Naast het feit dat deze regenkleding waterdicht is, is de afwerking en het design net wat modieuzer en meer verfijnd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties