Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg trekt weer de aandacht op een nogal smerige manier


moniquedre

De stormachtige romance van André Hazes en Monique Westenberg die het nooit nalaat de gemoederen te verhitten heeft wederom de aandacht getrokken op een nogal smerige manier.

Ter gelegenheid van André’s dertigste verjaardag pakte Monique uit met een gewaagde opmerking op social media. Ze deelde een filmpje van zijn verjaardagsviering met de ondeugende opmerking: “Dirty Thirty! En daar hoeft hij niet eens dertig voor te worden ;).” Dit stukje humor viel niet bij iedereen in goede aarde. Yvonne Coldeweijer uitte haar ongenoegen over de constante getinte toespelingen van het koppel. “Je zou bijna denken dat het allemaal show is,” merkt ze op, wijzend op de opzichtige manier waarop ze hun liefdesleven etaleren.

Ondanks speculaties over hun afwezigheid op elkaars sociale media was Monique toch aanwezig op André’s feest. Coldeweijer onthult dat er veel twijfels waren over haar aanwezigheid waarna Monique haastig een bericht plaatste om de geruchten de kop in te drukken.

Hieronder de post die Monique plaatste:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat was smerige, liedje ? 🤔 🧐
Verbazingwekkend goede liedje, sonisch. 😎

Toch niets om je over op te winden. Zo spreekt/schrijft een dirty woman toch?!