Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Linda de Mol doet hele heftige onthulling: ‘Heb huilend foto’s van de wand gerukt’


Linda-de-Mol

In een recente onthulling heeft Linda de Mol openhartig gesproken over haar turbulente liefdesleven. De emotionele nasleep van haar breuk met Sander Vahle, de vader van haar twee kinderen heeft diepe sporen achtergelaten. “Jankend trok ik de foto’s van de wand,” onthult Linda.

Linda’s liefdesleven is niet onbesproken gebleven. Naast de veelbesproken relatie met Jeroen Rietbergen heeft ook haar relatie met Sander Vahle de nodige aandacht gekregen. Ondanks een relatie van 12,5 jaar, kwam er in 2007 een einde aan hun samenzijn. Toch bleven Linda en Sander door hun kinderen onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ondanks de pijnlijke scheiding, verschenen Linda en Sander zestien jaar later samen, lachend op de cover van Linda’s tijdschrift LINDA. Linda geeft toe dat de breuk haar door een emotionele rollercoaster heeft geleid. “Ik heb huilend foto’s van de wand gerukt, kleren in een zak gepropt en kwetsende dingen gezegd,” zegt ze. “Maar we realiseerden ons al snel dat het beter is om het scheiden goed aan te pakken, zeker met kinderen erbij.”

Na haar scheiding van Sander kwam Jeroen Rietbergen in haar leven. Hun relatie eindigde twee jaar geleden na het Voice-schandaal. Maar recente berichtgeving wijst erop dat Linda en Jeroen hun liefde een nieuwe kans geven, tot verbazing van velen.

Linda’s dochter, heeft eerder uitgesproken dat ze gelooft dat Jeroen een tweede kans verdient. “Hij heeft veel goeds gedaan en aan zichzelf gewerkt,” aldus Noa in LINDA. “Mensen verdienen een tweede kans, maar het kost tijd om weer normaal te doen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties