Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Leontine Borsato neemt wel heel drastisch besluit


Leontine-Borsato

Leontine Ruiters bekend van haar huwelijk met zanger Marco Borsato en haar recente relatie met multimiljonair John Huiberts heeft een nieuwe wending genomen in haar persoonlijke leven. Na haar scheiding met Marco en de breuk met John, verklaart Leontine nu resoluut: “Ik ben lekker alleen!”

Leontine die na haar scheiding van Marco Borsato dacht weer geluk te vinden in de armen van John Huiberts, werd snel teleurgesteld. Het gerucht gaat dat John niet de trouwe partner was waar Leontine op hoopte, wat resulteerde in een pijnlijke breuk. Nu, aan het begin van 2024 omarmt Leontine het vrijgezellenbestaan.

Op de vraag of ze openstaat voor een nieuwe romance, antwoordt Leontine resoluut in een interview met weekblad Weekend: “Nou nee hoor, ik ben lekker alleen. Dat is ook goed.” Ze lijkt klaar voor een nieuw hoofdstuk in haar leven, in haar nieuwe woning, waar ze alleen zal wonen.

Hoewel Leontine vol vertrouwen het vrijgezellenleven tegemoet gaat zorgt haar achternaam op Instagram voor ophef onder haar volgers. Ondanks haar scheiding van Marco Borsato, hanteert ze nog steeds zijn achternaam op het sociale platform. Dit roept vragen en enige irritatie op bij haar volgers: “Is het niet Leontine Ruiters? Waarom heet ze nog steeds Borsato? Ze is van hem af! Heel raar,” klinkt het in de reacties.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties