Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg heeft genoeg van André’s drankgewoonten


Andre-Hazes-jr

Het lijkt erop dat André Hazes en Monique Westenberg, ondanks dat ze nog steeds niet samenwonen, toch wat wrijving ervaren in hun relatie. André heeft onlangs op Instagram een onthullend filmpje gedeeld dat een kleine blik werpt op de huiselijke irritaties tussen de twee. Het filmpje laat zien hoe de nieuw geadopteerde hond van André uit Bonaire blaft naar een van Monique’s honden wat André doet denken aan de ochtendlijke confrontaties met Monique. “Monique als ze in de ochtend mijn blikje drinken nog bij de bank ziet staan van de avond ervoor”, licht André toe in het bijschrift van het filmpje.

Deze huishoudelijke onenigheden lijken echter met een korreltje zout genomen te worden, aangezien Monique hetzelfde filmpje met een lach op haar eigen Instagram heeft gedeeld. Maar dit is niet de eerste keer dat André Monique in een niet zo flatterend daglicht stelt. Vorige week plaatste hij voor zijn 881.000 volgers een video waarin Monique er niet op haar best uitzag. In deze video gebruikte André een filter over haar gezicht, geen verfraaiende make-up filter, maar eentje die haar gelaatstrekken compleet vervormde. Ondanks de onflatteuze weergave, kon Monique er gelukkig wel om lachen. Eigenlijk kan Monique om alles lachen wat haar aandacht oplevert.

EN DAN NOG EVEN DIT

Heb jij een nare ervaring gehad met een bn’er of ben je getuige geweest van ongewenste intimiteiten of wangedrag? Wij willen het weten! Deel anoniem je verhaal en eventueel bewijsmateriaal zoals foto’s of whatsapp berichten met ons. Je blijft anoniem. Deel je juice en stuur je info naar info@utopianieuws.nl

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En ik heb genoeg van de hersenloze informatie over die grote kleuter en overjarige zweefteef 🤮

En velen met u 😂

Siss en Kees ! Volledig mee eens ! Zum kotzen dat hersenloze stel ! Hem snap ik nog wel een beetje , jong , onbezonnen en artiest dus rock and roll. Maar die uitgenaste aandachtszieke geblondeerde en opgespoten golddigger is méér dan walgelijk.

Ik snap hem ook niet hoor hij is tenslotte ook de 12 voorbij
En wat er nu zo rock en rol aan die kinderachtige flauwe grapjes is ontgaat mij ook volledig.Ach ja ook hier geld we verwachten waarschijnlijk iets wat er niet in zit .

Wat een zielige vertoning eigenlijk. Keer op keer wordt die Monique publiekelijk voor schut gezet en het enige dat zij doet is wat schaapachtig lachen. Alles wat een vrouw fatsoenlijk kan maken gooit zij overboord voor een handvol centen. In en in triest!

Heeft die vrouw geen verstand of is ze verslaafd aan zijn centjes dat ze alles maar pikt van die kleuter.

Ik ben bang voor beide Simon.