Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg woest na belachelijke actie van Andre Hazes


Monique-Westenberg

Het erop dat André Hazes weer eens voor opschudding heeft gezorgd op social media. Met zijn indrukwekkende fanbase van maar liefst 881.000 volgers op Instagram, heeft hij besloten een wat ongebruikelijke kant van zijn relatie met Monique te tonen.

“Zo ziet liefde er dus uit,” lijkt André te zeggen met de onderstaande video die hij op zijn Instagram plaatste. In een gedurfde zet heeft hij een filter gebruikt op een video van Monique, maar niet zomaar een filter. Geen glamoureuze make-up filter, maar eentje die haar gezicht totaal vervormt waardoor ze bijna onherkenbaar wordt. André heeft Monique op zo’n manier ‘verfraaid’ dat het paar het zelf hilarisch vindt en niet kan stoppen met lachen.

Maar André houdt niet op bij één video. Hij plaatst nog een video met een ander, even onflatteus filter. Wat misschien nog verrassender is, is dat Monique dit grapje wel lijkt te waarderen. Ze heeft namelijk dezelfde video’s gedeeld op haar eigen Instagram die ook niet mis is met haar 731.000 volgers. Ze voegt er zelfs een speels onderschrift aan toe: “F*CKER!”

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kleuters be like

Hazes heeft zich ook oorbellen laten schieten nu op bijna 30jarige leeftijd
Dat mocht hij nooit van zijn moeder Rachel, zei hij.

En waar is ze nou woest over ?
Ze vind het hilarisch.
Dus nou ben ik het effe kwijt.
De kop en de publicatie spreken elkaar voor 100% tegen

Woest?
Die vindt alles prima zo lang ze op zijn kosten met vakantie kan! 😉

Te sneu voor woorden die kleuter en die overjarige golddigger ! Alles voor de aandacht ! Een stelletje walgelijke leeghoofden dat klaarkomt op uiterlijk vertoon en onzin-nieuws.Het zou hun sieren als ze eens iets zinnigs gingen doen met hun leven en voor de mensheid… eenzame bejaarden daklozen of vluchtelingen helpen , bij CliniClowns gaan meedoen of zwerfdieren verzorgen.

Hoe zo is ze dan woest, als ze de grap wel kan waarderen en er mee kan lachen.
Maar die flauwe grappen van die kleuter, vind ik minder, de onvolwassen vent.

Filters? Niks hoor, dit is zoals André haar ziet.

Ze hebben in ieder geval lol met elkaar.