Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Drama: André Hazes keert zich tegen moeder Rachel in erfenis rechtszaak


Andre-Roxeanne-hazes

Het lijkt erop dat de Hazes familiedynamiek een nieuwe en dramatische wending neemt. Volgens de laatste berichtgeving van Yvonne Coldeweijer is het nu zo goed als zeker dat André Hazes zich aan de zijde van zijn zus Roxeanne zal scharen in de juridische strijd tegen hun moeder Rachel.

Lange tijd hield André zich afzijdig in deze kwestie. Echter nu hij zelf ook de communicatie met zijn moeder heeft verbroken lijkt een verandering op handen. Het gerucht gaat dat André en Roxeanne elkaar recentelijk in het diepste geheim hebben ontmoet. Deze ontmoeting moest zo geheim blijven dat zelfs André’s partner Monique hier niet van op de hoogte was. Coldeweijer onthult: “Toen ik het bracht nam André zelfs de tijd om deze juice in zijn eigen docu te ontkrachten.”

Maar volgens Coldeweijer is er wel degelijk sprake van een hernieuwde band tussen André en Roxeanne. “Ik weet honderd procent zeker dat het wél echt zo is en ik kan je zelfs nu vertellen dat hij Rox wéér in het geheim heeft ontmoet dit keer voor hij op vakantie ging naar Spanje. Ik weet het zeker: André gaat zich bij Rox aansluiten in de rechtszaak tegen hun moeder.”

De spanningen binnen de Hazes familie zijn al langer een onderwerp van publieke fascinatie. Roxeanne Hazes die onlangs in het programma ‘Boerderij van Dorst’ verscheen sprak daar openhartig over de moeilijke relatie met haar moeder. Ze uitte haar twijfels over het herstellen van de band met Rachel: “Ik denk niet dat die band ooit nog goed gaat komen. Daar is gewoon te veel voor gebeurd en toen ik zelf moeder werd heb ik er heel duidelijk voor gekozen om dat niet meer te laten gebeuren.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ik Rox was zou ik wel uitkijken met die kleuter, de op en neer hopper .
Hij heeft zeker het geld nodig, dat hoefde hij toch niet, hij kon zelf toch zijn geld verdienen.
Toen Rox dingen naar buiten bracht over haar verrotte jeugd, liet hij haar keihard vallen, en prees zijn loeder de hemel in.
Ik zou die gast nooit meer kunnen vertrouwen.
Ik denk dat Rox weer flink haar neus gaat stoten.

Hij gebruikt zijn zus nu ze bezig is met die rechtzaak tegen moeders over de erfenis. Is de uitspraak geweest en hij heeft zijn deel van de erfenis binnen laat hij zijn zus weer keihard vallen, zonder haar te bedanken voor zijn deel van de erfenis die zij ook voor hem heeft veilig gesteld. En dan rent hij weer snel naar moeders toe, omdat hij zo’n moeders kind is. Daarom heeft hij ook een relatie met Monique.

Jaja nu zijn zus bijna alle hete kolen uit het vuur heeft gehad is meneer de loser ineens ook geïnteresseerd & present.
Straks ineens toch weer dikke vriendjes met mammie.
Hij is zo ontzettend wispelturig.😬
Rox laat je niet in met je narcistische egoïstische broertje.😝

Je zal toch 2 van die adders aan je borst hebben gehad.

Je zal zo’n vieze rat als moeder hebben.🐀

Nee, je zult maar zo’n moeder hebben, dat is pas verschrikkelijk. Die zogenaamde adders van je, hebben heel wat geld in het laatje gebracht voor die kroket.

Rachel heeft niet alles even goed gedaan, maar de nalatenschap heeft zij goed beheerd. Had zij dit niet gedaan, dan werkte André nu ergens in een magazijn en Roxeanne was cassière bij de Jumbo.

Je zou zo’n moeder hebben die er alles maar dan ook alles aan doet om er maar voor te zorgen dat haar eigen kinderen die jij adders noemt, helemaal niets van de erfenis van hun vader krijgen.

Yvon, zullen we eerst maar eens de uitspraak van de rechter afwachten en daarna eventueel de beschuldigende vinger opheffen?!

Zij geeft haar kinderen toch niets van de erfenis van hun vader of wel? Als het wel zo was, had Rox geen rechtzaak te hoeven aanspannen tegen haar moeder.

Rachel?? Rachel van Halen?? Of was het nou van Galen??? Zo interssant ben je ook weer niet. Nieuwe naam aangemeten zien we!! Werkt de naam van je bijna ex man niet meer ofzo??

Dat is je reinste opportunisme; als er geld te halen valt, kies je zelf je vrienden/vijanden en dit kunstje draai je gewoon om net zoals het uitkomt. Ik hoop in ieder geval dat Rachel heel weinig overhoudt, zodat die profiteur moet gaan werken voor de poen

Ik geloof er niks van, dat durft ie helenaal niet.😬🙄😜🤣