Het laatste showbizz nieuws

Martien Meiland, Shownieuws

Heftig schandaal over Martien Meiland: SBS6 verbreekt contract onmiddellijk!


Martien Meiland

De altijd flamboyante Martien Meiland staat op een kritiek punt in zijn televisiecarrière. Zijn reis van het Franse kasteel naar de Nederlandse b&b heeft velen geboeid, maar volgens Liesbeth van Dijk het orakel van Nederland dreigt er nu een storm.

Liesbeth waarschuwt voor een onthulling die Martiens zorgvuldig opgebouwde imago kan doen wankelen. “De kijkers zullen versteld staan,” zegt ze tegen de Telegraaf. Dit onvoorziene schandaal zou wel eens het einde kunnen betekenen van de Meilandjes bij SBS6. “Het publiek zal zich afkeren van de familie,” voorspelt ze. En het publiek keert zich nu al af van de familie, omdat Maxime Meiland haar verkrachting zou hebben verzonnen om haar boek beter te laten verkopen. De vermeende verkrachter heeft zelfs aangifte tegen Maxime gedaan wegens smaad en laster.

Het zou in ieder geval een schokkende wending zijn voor de kijkers die Martien in hun hart hebben gesloten als er ook een heftig schandaal van hem komt boven drijven. Van charmante kasteelheer tot de koning van de reality-tv Martiens reis is er een van opvallende successen en flamboyante uitspraken geweest. Maar nu hangt de dreiging van een groot schandaal boven zijn hoofd. Wat zal er aan het licht komen? En hoe zal het publiek reageren? Alleen de tijd zal leren wat Liesbeth’s voorspellingen voor Martien en zijn familie betekenen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is al langer bekend dat dit gewoon een goede acteur is die een typetje speelt.
Hij is namelijk al een keer door de mand gelazerd toen er een opname werd gemaakt vlak voor de deur bij een klant van mij.
Eerst werd het script doorgenomen, en toen de regisseur aftelde van 3 naar 0, schoot Martien
bij 2 in de “waaaat goeoeoed” modus.
Toen het shot klaar was liep hij naar de cameraman en vroeg op een normale manier:
“Staat het er op ?”
Dat hele tafereel is destijds door die klant van mij op YouTube gezet, maar heel kort daarna was de video offline gehaald.
Het is één grote poppenkast. Heel Nederland, -1, trapt daar in.
Hij heeft er een leuke cent aan overgehouden, dus best knap gedaan.

-2 😉

-3

Dat ze dan ook gelijk maar crimi Gilles verwijderen van de buis.

Nu geloof ik wel in het bestaan van paragnosten
Doch als die gave het verdienmodel word en zich met dit soort zaken (Roddels )bezig gaat houden dan is die gave niet zuiver meer.

Inderdaad, misschien kan die paragnoste, ook voorspellen of dat ik de Jackpot win.

Zou wel eens leuk zijn, haha.

Weet je wat het is met paragnosten die zich bezighouden met het wel of niet winnen van een lotto ,Die hebben de akelige eigenschap om als het niet gebeurt jou te vertellen dat je zelf iets verkeerd heb gedaan en als je dan maar een meestal duur iets koopt het allemaal goed komt zo niet dan herhaalt zich dit .

Helemaal mee eens.
Ik ben al ruim 22 jaar bevriend met een vrouwelijk medium die regelmatig contact heeft met mijn overleden vrouw.
Wanneer wij (regelmatig) uit eten gaan verteld zij mij dingen waarbij ik in eerste instantie afvroeg “Hoe kan jij dit nou weten ? er was niemand bij”
Maar mijn vrouw “beschermt” mij nog steeds.
Regelmatig kom ik situaties waarbij ik mij afvraag:
“Waarom gebeurt dit”?
Veelal had ik dan een verkeerde beslissing genomen of iets doms gedaan.
Ben er 100% van overtuigd dat er meer is dan wij weten of willen weten.
Neem maar het voorbeeld van een persoon die heel veel pijn heeft en dat zijn/haar tweelingbroer/zus in Australië dat voelt.
Er is nog nooit iemand geweest die dat kan verklaren ondanks dat iedereen dit weet.

Mijn vriendin gebruikt haar gave alleen voor persoonlijke hulp.
Ze wil er absoluut geen geld voor en zal nooit op social media of TV dit exploiteren.

Die vriendin van jou misbruikt haar gave ook niet. Er zijn genoeg mensen die die gave hebben en er een verdienmodel van gemaakt hebben.
Zo heb ik ooit 2 miskramen gehad. Bij 1 voortijdig afgebroken zwangerschap, vroeg iemand aan mij of ik zwanger was. Ik zei nee joh. Een week later had ik een miskraam. Ik heb daarna te horen gekregen dat het beide keren een meisje was geweest.
Een paar jaar terug heb ik 2 keer een hand op mijn rug gevoeld toen ik in bed lag, ik sliep nog niet. En na de 2de aanraking hoorde ik 2 meisjes giechelen. Ik vermoed dat die eerste aanraking was om te kijken hoe ik zou reageren. En ik ben ervan overtuigd dat ik mijn dochters heb gehoord.

Wat mooi Yvon.

Zeker heel mooi Yvon.🍀

Dank je wel Chrisje.

Dank je wel. Ik maak best wel vaak iets mee wat niet te verklaren is. Na het overlijden van mijn moeder, zat ik s’avonds te bellen. En ik hoor iets. Luna was ook in de woonkamer, zij loopt de woonkamer uit en komt terug met iets lekkers. Ik dacht, dat heeft ze “verstopt” toen ze het kreeg. Ze eet het op, loopt weg, en komt weer met iets terug. Toen dacht ik hmm, hier klopt iets niet. Ze loopt weer weg, ik kijk waar ze naartoe loopt. En ze ging naar de keuken, maar ze liep haar water voorbij. Ik ga naar de keuken, daar was een zakje met kauwstaafjes gevallen. Maar het zakje stond in een emmertje en het had er nooit uit kunnen vallen. En anders had het in de kast moeten liggen. Het lag ongeveer een 0,5 meter van de kast af. En dat is een tijd later nog een keer gebeurd. Ik vermoed dat mijn moeder wilde laten weten dat ze blij was dat ik bij haar overlijden ik Luna net had. En zij is toen meegeweest toen ik Luna uit het asiel ging halen. Inmiddels is het niet meer gebeurd, ergens vind ik het wel jammer. Maar voor Luna is het wel beter. Want zij wordt anders te dik.

Dat bedoel ik nou. ❤️

Ja Kees, jij bent niet gek. Jou lieve vrouw komt jou nog regelmatig bezoeken. En dat vind ik heel mooi. 🌹

Het meest duidelijke voorbeeld is Joke Damman Toen die Jomanda werd en er een show model van maakte ging het snel bergafwaarts .Op het eind heb je je alleen jezelf het hards .

Psies.
Een vrachtwagen laten komen met 1000 flesjes water (inkoop 30ct/st).
Die bij de ingang zetten, even je handen optillen (instralen 😂)
En ze dan verkopen a € 5,= per stuk.
Ik hoop dat die mensen gelijk een afspraak hebben gemaakt bij hun huisarts, want dan gaat het volgens mij niet helemaal goed met je.

Wie is Liesbeth van Dijk?
Heeft ze ooit wat nuttigs gedaan?

liesbeth is een drankorgel en heeft ze niet alle 24 in het kratje
daarom krijgt zij ook altijd aandacht,
omdat men in nederland verzot is op donken torren die ze niet meer alle 24 in het kratje hebben

Dat moet dan wel heel gek zijn, want die vetklep houden ze gewoon op de buis, die matennaaier.