Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Dit is de knappe schoonmoeder van Max Verstappen


kelly-piquet

De Formule 1-wereld is niet alleen een podium voor snelheid en adrenaline, maar ook voor sensationele familieverbanden. Max Verstappen de kampioen van het circuit heeft niet alleen een relatie met het Braziliaanse model Kelly Piquet, maar geniet ook van het gezelschap van een hele knappe schoonmoeder genaamd Sylvia Tamsma. Wat veel fans niet weten is dat Sylvia gewoon Nederlands is.

Kelly’s vader Nelson Piquet een Formule 1-legende is algemeen bekend. Maar het is Sylvia, Kelly’s moeder die nu in de schijnwerpers staat. Na haar scheiding van Nelson lijkt Sylvia weer vrijgezel te zijn en foto’s tonen aan dat zij en haar dochter als twee druppels water op elkaar lijken.

Max en Kelly die sinds 2020 een koppel vormen hebben wellicht een vurige ontmoeting gehad in de racewereld waar Kelly door haar familieachtergrond diep in verankerd is. Haar ex-man ook een coureur is de vader van haar dochter Penélope.

Sylvia Tamsma is een model geweest met een indrukwekkende internationale carrière wat ongetwijfeld bijgedragen aan de schoonheid en elegantie van haar dochter. De gelijkenis tussen moeder en dochter is opmerkelijk.

Hieronder een foto van de vriendin van Max met haar moeder:

max verstappen schoonmoeder
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zal wel genoeg aan moeders gesleuteld zijn om haar haar jonge uitstalling te laten behouden. En zo heel knap is ze ook weer niet, er zijn knappere oudere vrouwen op de wereld.

Internationale modelcarrière ??

Hoe komt het dan, dat wanneer je haar opzoekt op Google, dat ze niet komen met
“een beroemd model”
maar met “de ex-van….”

Net als Estelle. Ook alleen maar beroemd als de ex van Ruud Gullit.

Nicole, de ex van….

Binnenkort:
Wendy, de ex van……

🐖 Gilles. Je was vergeten je zin af te maken. 😅
Gelukkig nieuwjaar Kees.🥂