Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes deelt emotionele ode aan Monique Westenberg


moniquedre

André Hazes de bekende 29-jarige volkszanger heeft op een bijzondere manier zijn liefde en waardering uitgesproken voor zijn partner Monique Westenberg die haar 46e verjaardag vierde. Op Instagram deelde Hazes een emotionele post ter ere van haar speciale dag.

Hazes koos voor het iconische nummer ‘You’re my best friend’ van Queen om zijn gevoelens te uiten. Hij voegde daar een reeks foto’s van het koppel aan toe die hun gezamenlijke momenten en herinneringen weerspiegelen. In zijn bericht noemde hij Monique zijn ‘allerbeste vriend’, ‘allerknapste vrouw’, en ‘grootste liefde uit mijn leven’. Met de belofte haar nooit meer los te laten benadrukte André de diepte van zijn gevoelens voor haar.

Het stel geniet momenteel van een romantische vakantie samen. Dit uitje komt na een turbulente periode in hun relatie waarbij André aangaf door een ‘donkere periode’ te zijn gegaan. Na deze moeilijke tijd kwam hij tot het inzicht dat Monique zijn ware liefde is. Tijdens een interview met Radio 538 liet Hazes doorschemeren dat hij heeft geleerd om ‘zijn handen thuis te houden’ een verwijzing naar eerdere problemen in hun relatie.

De liefdesverklaring van André op Instagram lijkt een nieuw hoofdstuk in te luiden voor het koppel die eerder wat strubbelingen hebben gekend. Hun hernieuwde verbintenis en de romantische vakantie wijzen op een positieve wending in hun relatie. Fans en volgers van het stel hebben positief gereageerd op de hartverwarmende post waarbij velen hun steun en gelukwensen voor het koppel uitspreken.

Hieronder de post die André Hazes plaatste:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

🥱

Dit verhaaltje vertelt hij elke 6 maanden, maar elke keer tegen iemand anders..

Volgens mij , is Dre met de kerst bezocht door drie geesten .
Die van het verleden, het heden en de toekomst. 🧞‍♂️🧞‍♀️🧞
De fantast, God weet wat hij haar volgend jaar weer flikt, als hij haar weer beu is.😅🤣😂
En daar gaan ze weer, op vakantie, ze doen niets anders.

Volgens mij heeft dit niets met een nummer van Queen te maken, maar leest hij gewoon voor uit het grote Sprookjesboek van Hans Christian Andersen.

Mag ik een teiltje a.u.b

Is een emmer ook goed? Ik kon geen teiltje vinden. 😅
🪣🤢🤮

Hahaha. Hij verzint het waar je bij staat.

Nog niet zo lang geleden beweerde hij o.a.: de moeder van mijn kind is een vreselijk iemand en ik kan geen kant op. Voel me opgesloten en als ik haar niet tot vriend houd, mag ik mijn kind niet meer zien.

Nu zie je hoe hij Monique recht in haar gezicht liegt.
Want het was namelijk never nooit de bedoeling dat die brief, waarin hij Monique voor heks uitmaakt zou uitkomen. En Monique gelooft alles wat die kleuter zegt. En nu slaapt ze elke nacht bij hem zolang ze op vakantie zijn. Na de vakantie moet ze het weer met 1x per week doen.

Zolang zij mag haar als celebrity uitgangen met alle voordelen van dien, vind ze alles prima! 😜

Dan heb je als vrouw toch ook geen eigenwaarde? Als een kerel mij zo zou behandelen, dan was ik er na de eerste keer dumpen al klaar mee. Ook al had hij nog zoveel geld. Dan nog kwam hij er bij mij niet meer in.